TV-Rehberi Cem Yılmaz kırdı geçirdi!

Cem Yılmaz kırdı geçirdi!

16.02.2009 - 21:54 | Son Güncellenme:

Show TV ekranlarında Acun Ilıcalı'nın bu seferki ünlü konuğu şovmen Cem Yılmaz idi. Yılmaz, daha programın başından itibaren esprileriyle hem stüdyodakileri hem de ekranları başındakileri gülmekten kırdı geçirdi.

Cem Yılmaz kırdı geçirdi

ESNAF LOKANTASI DEĞİL, ESNAF JAPON

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, program teklifini bir esnaf lokantasında yaptığını söyleyince hemen araya giren Cem Yılmaz, "Hayır pahalı bir restorandı" diyerek herkesi kahkahaya boğdu, Acun bir kez daha esnaf lokantası deyince "Japon esnafı" diyen Cem Yılmaz, suşi restoranlarına gönderme yaptı.

CEM YILMAZ, PARA ALMADAN YAYINA ÇIKTI

Cem Yılmaz, "Banka hesabıma para yatınca geldim" diyerek yine herkesi güldürürken, Acun, insanların bunu gerçek sanacağını belirtti ve herhangi bir ödemenin söz konusu olmadığını anlattı.

ADRIANA LIMA'YA GÖNDERME YAPTI

Adriana Lima'nın konuk olduğu programı hatırlatan Yılmaz, "Adriana Lima için kale arkası yerim vardı ama gelemedim" dedi. Acun, "Hedefin ne?" diye sorunca Cem Yılmaz, "475. Yani samimi söylemek gerekirse. 475-480'e hiç kırmadan sizi ayrılırım" ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

HEKİM BEY'E TAKILDI

Cem Yılmaz, Afyonlu Hekim Bey'in yerel kıyafetle çıktığı programı hatırlatınca Hekim Bey, "Nereden izliyorsunuz?" deme gafletinde bulundu. Ünlü şovmen, "Radyodan" deyince stüdyoyu kahkahaya boğdu.

HAMDİ BEY'İ BULDU

Yarışmada Hamdi Bey ile konuşulan telefonun kablosunu takip eden Cem Yılmaz, Hamdi Bey'in çalıştığı odayı buldu. Ancak oda boştu. Odada Hamdi Bey'in çalıştığı dizüstü bilgisayar, telefon bulunuyordu. Kameraların takip ettiği Cem Yılmaz yayına bağlanarak 'Hamdi Bey benim' diyerek stüdyoyu kahkahalara boğdu.

METAL DEDEKTÖRÜ İLE KUTULARI KONTROL ETTİ

Cem Yılmaz, bir ara eline aldığı metal dedektörü ile kutuları yokladı ve "büyük, küçük" tahmini yaptı. Programda ilk olarak 8 numaralı kutuyu seçen Cem Yılmaz, 250 bin TL'yi buldu. Yılmaz, ikinci seçiminde ise 9 numaralı kutudan 5 TL'yi açtırdı. Ünlü şovmen, dördüncü tur sonunda Hamdi Bey'den 52 TL'lik teklif aldı. Teklife 'yokum' diyerek devam eden Cem Yılmaz, sonraki seçiminde kalan iki 500 TL'lik büyük ödüllerden birisini daha açtırdı. Beşinci turda Hamdi Bey'den 53 bin TL'lik teklif alan Cem Yılmaz, sonraki turda da 68 bin TL'lik teklife 'yokum' dedi.. Cem Yılmaz son ikiye 1 TL ve 150 bin TL ile kaldı. Hamdi Bey, 75 bin TL teklif edince Cem Yılmaz, Hamdi Bey'den teklifini 100 bin TL çıkartmasını istedi. İkinci kez telefon açan Hamdi Bey, Cem Yılmaz'ın istediği gibi teklifi 100 bin TL'ye çıkarttı. "Hamdi hakikaten delikanlı adammışsın" diyen Cem Yılmaz, teklifi kabul ederek minik Elif'in sağlığına kavuşması için 100 bin TL'yi aileye kazandırdı. Cem Yılmaz, şayet önünde duran kutuyu tercih etseydi 150 bin TL kazanmış olacaktı. (Televizyon Gazetesi)