TV-Rehberi Cemile balıkçının sırlarına rağmen "evet" dedi!

Cemile balıkçının sırlarına rağmen "evet" dedi!

07.04.2011 - 14:42 | Son Güncellenme:

Geçen bölümde içindekilerini Cemile’ye döken Balıkçı Hikmet Karcı bu dün akşam yayınlanan bölümünde bir adım daha ileri giderek Cemile’yi istemeye karar verir.

Cemile balıkçının sırlarına rağmen evet dedi

Öncelikle Cemile’yi kenara çekerek onu sevdiğini tekrar söyeyen Balıkçı Cemile’ye evlenme teklifini yapar. Onunla evlenmeye istekli olan Cemile bunun bu şekilde olamayacağını öncelikle ailesi ile tanışması gerektiğini söyler. İşte bu bölüm bu teklif dizinin en önemli bölümünü oluşturdu. En şık elbiselerini giyen Balıkçı, en şık giyisilerini giyinen Cemile’nin ailesi ile tanışmak için yola çıkar. Cemile’de çok şık giyinmiş ve makyajını yapmış bir şekilde Balıkçı’yı karşılar. Kısa bir süre devam eden sessizlikten sonra Balıkçı Cemile’yi çocuklardan ister. Artık top Cemile’dedir.

Haberin Devamı

Dizinin başından beri yaşanan en romantik bu an bu şekilde devam edecek diye düşünürken kapı acı acı çalmaya başlar. Gelen kişi Ali Kaptandır. Aklınca Balıkçı ile ilgili bir sırrı öğrenmiş ve bunu Cemile’ye haber vermeye gelmişti. Ali kaptanın söylediğine göre Balıkçı metresini öldürerek 7 yıl hapiste yatmıştı. Karısı ise bir evde kimsenin ulaşamayacağı bir yerde bakılıyordu.

Mahcup olan Balıkçı sadece özür dileyebildi. Ağır ağır yerinden kalktı ve kapıya yöneldi. Onun gitmesinden büyük haz duyan ve büyük bir başarı kazanmış gibi içten içten gülen Ali Kaptan ise durumu keyifle izliyordu. Ancak Cemile onu üzecek bir karar aldı ve Balıkçı’nın arkasından “Nereye gidiyorsun balıkçı” diye seslendi ve evlenme teklifini kabul ettiğini söyledi.

Yazarlar