TV-Rehberi Cemile ölüm eşiğinde...

Cemile ölüm eşiğinde...

12.10.2011 - 09:26 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin, dün akşamki bölümünde Cemile'nin atölyesi kundaklandı.

Cemile ölüm eşiğinde...

O sırada atölyeye gelen Cemile, Ekrem Tatlıoğlu'nun adamları tarafından ölüme terk edildi. Ekrem Tatlıoğlu’nun tehditlerine pabuç bırakmayan Cemile'nin atolyesi kundaklandı. Cemile atolyesini kapattıktan sonra bir şey unuttuğunu far eder ve atölyeye geri döner. Kapıyı açtığında atölyesinin kundaklandığını gören Cemile bağırır ancak, Ekrem Tatlıoğlu'nun adamı Cemile'yi etkisi hale getirir ve atölyeyi ateşe verir. Atölyede yangını gören Ali, hemen atolyeye gitti. Ancak atolyede Cemile'nin alevler içerisinde yerde baygın halde olduğunu görür.

Haberin Devamı

Ali Kaptan'ın Cemile'yi kurtarmak için alevler içerine dalıp dalmayacağı merak konusu olurken, fenomen dizi bu heyecanı gelecek bölüme bıraktı.Öte yandan apar topar karakola götürülen Carolin şoke olmuştur. Ali Kaptan da ne olduğunu öğrenmek için peşinden gider. Carolin Hollanda'da bulunduğu sırada Ekber'in ölümüyle ilgili ifadeye çağrılmıştır. Berrin, Hakan’ın tüm olumsuz tavırlarına rağmen işe başlar. Ancak ilk iş gününde onu bir sürpriz beklemektedir. Ahmet yurt dışından dönmüş ve aynı hukuk bürosuna iş başvurusunda bulunacaktır.


Soner, bir anda ortadan kaybolan kardeşi Murat’ın peşindedir. Suçluluk duygusu ile hareket eden Soner kendine engel olamaz ve Aylin’in kalbini kırar. Soner'in bu tavrı Aylin'i oldukça üzer.Arif ile rekabet içinde olan minik Osman, Gülden’i etkilemek için yine iş başındadır. Lemi'nin bahçesinden izinsiz incir alan Osman, aldığı İncir'i Gülden'e vermek ister. Fakat Arif'le kavgaya tutuşunca incir öğretmenin yüzüne gider. Osman Gülden’i etkilemeye çalışırken kendini yine öğretmen karşısında ceza yerken bulur. Cemile, Osman'ın yaramazlıkları yüzünden okula gelmek zorun da kalır. Gülden'e olan aşkını annesine itiraf eden Osman'ın televizyon sevdası ise hala geçmemiştir. Osman annesinden televizyon alması isteğini tekrarlar.