TV-Rehberi Elçin Sangu'nun Gülizar'daki rol arkadaşı kim oldu?

Elçin Sangu'nun Gülizar'daki rol arkadaşı kim oldu?

21.09.2017 - 11:42 | Son Güncellenme:

Elçin Sangu yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yapacağı Gülizar dizisinde Elçin Sangu'nun rol arkadaşı belli oldu. İşte Elçin Sangu'nun yeni dizisi Gülizar'dan detaylar.

Elçin Sangunun Gülizardaki rol arkadaşı kim oldu

Elçin Sangu yeni dizisiyle yeniden ekranlara dönüyor.

Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı ‘Gülizar’ dizisinin kadrosu netleşmeye başladı. Kanal D'de yayınlanacak olan projede Elçin Sangu’nun partneri Berk Erçer oldu.

İki yıl aradan sonra ekrana dönen Erçer’in diziye dahil olduğunu duyan Elçin Sangu’nun fanları, haberi sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Son yılların en çok konuşulan ismi Elçin Sangu'nun bu sezon nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde geçmeden önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015'ten Ocak 2017'deki finaline kadar Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

Çerkes asıllı doğal kızıl saçlı oyuncu, Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin yüzü olmuştur.

Elçin Sangu, sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere dayalı olarak 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktrisi seçildi. Eylül 2016'da Instagram'da en çok takip edilen onuncu Türk ünlü oldu