TV-Rehberi Fahriye Evcan ve Cansel Elçin aynı dizide!

Fahriye Evcan ve Cansel Elçin aynı dizide!

10.08.2011 - 10:03 | Son Güncellenme:

Beş yıl süren “Yaprak Dökümü” dizisinde Necla rolüyle beğeni toplayan Fahriye Evcen‘in ilk başrol dizisi Yalancı Bahar‘ın ilk görüntüleri yayınlandı.

Fahriye Evcan ve Cansel Elçin aynı dizide

Evcen’in eski sevgilisi ve kötü adam rolünde Cansel Elçin… Cansel de ilk kez kötü adam rolünde sevenlerinin karşısına çıkacak…Evcen’in eşi rolü için de bir süredir oyuncu arayışı sürüyordu. Dizinin yapım şirketi Gold Film’in patronu Faruk Turgut, rol için ödüllü bir oyuncu ile anlaştı. geçen yıl Tolga Karaçelik’in yönettiği “Gişe Memuru” filmiyle Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Oyuncu Ödülü”nün sahibi olan Serkan Ercan dizinin ekibine katıldı. Gönülçelen‘in yönetmeni Serkan İpekören’in yöneteceği dizinin senaryosunu Özlem Dumludağ ile Nil Güleç Ünsal kaleme alıyor.

Haberin Devamı

Yalancı Bahar‘da Fahriye Evcen, geçmişte sevgilisiyle dolandırıcılık yapan güzel bir kadını oynayacak. Evcen kendisine çok aşık olan, gözü kara sevgilisine kazık atıp hapse düşmesini sağlayacak. Ardından da geçmişine sünger çekip Serkan Ercan ile evlenip yuva kuracak. Ancak Evcen’in bu mutlu aile saadeti hapisteki eski sevgilisinin özgürlüğüne kavuşmasıyla son bulacak. İntikam ateşiyle yanan eski sevgili, Evcen’in hayatını kabusa çevirecek. Çekimleri Bodrum’da başlayacak olan dizinin diğer oyuncuları arasında Ayda Aksel ve Cevdet Arıcılar gibi iki usta oyuncu da var. Saçını geçen günlerde kızıla boyatan Fahriye Evcen, dizide yeni imajıyla kamera karşısına geçecek.

Elçin canlandıracağı bu farklı karakterle ilgili olarak “Her oyuncu kariyerinde farklı karakterler oynamak ister. Bugüne kadar yer aldığım projelerin hepsinin yeri ayrıdır benim için. Bu yeni projede canlandıracağım rol de bugüne kadar hiç canlandırmadığım tarzda bir karakter olacağı için beni çok heyecanlandırıyor. Ayrıca duyulduğu andan itibaren fanlarımdan gelen destekse beni çok çok mutlu etti.” dedi.