TV-Rehberi İşte “İNTİKAM”

İşte “İNTİKAM”

19.12.2012 - 12:41 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin, başrollerinde Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat’ın oynadıkları, yakında ekrana gelecek yeni dizisi “İntikam” için geri sayım başladı.

İşte “İNTİKAM”

İşte, oyuncu kadrosu, yapım ekibi ve hikayesiyle “İntikam”.

Haberin Devamı

Beren Saat, “İntikam” için döndü.

Kanal D’nin başrollerini; Beren Saat, Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri, Zafer Algöz ve Arzu Gamze Kılınç’ın paylaştıkları yeni dizisi “İntikam”, bir Disney yapımı olan ve Amerika’da ABC televizyonunda izlenme rekorları kıran “Revenge”in uyarlaması olarak ekrana gelmek üzere hakları satın alınmış bir hikaye.

Dizide, Beren Saat “Yağmur Özden”, Nejat İşler “Rüzgâr Denizci” ve Mert Fırat da “Emre Arsoy” karakterlerini canlandıracak.

Dizinin çekimlerine geçtiğimiz günlerde Kandilli’de başlandı. İlk tanıtımları da geçtiğimiz hafta ekranda yayınlanmaya başladı ve izleyicilerde büyük merak uyandırdı.

Beren Saat, dizideki aksiyon sahneleri için dövüş sanatları hocasından özel dersler aldı.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın yaptığı, senaryosunu Berkun Oya’nın kaleme aldığı “İntikam”ın yapımını ise In D House üstleniyor.

Babası bir komploya kurban giden genç bir kızın, bunun sorumlularını bulup tek tek hesaplaşmasını ve intikam savaşını anlatan dizinin konusu şöyle;

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan bir baba - kız. Mutlu, huzurlu küçük bir aile.

Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla başlar. Babasından koparılan ve çocukluğu elinden alınan Derin, yıllar sonra babasının masum olduğunu öğrenir.

Derin’in önünde, iki yol vardır. Ya her şeyi affedip yeni bir hayata başlamak, ya da babasının intikamını almak. Derin, intikamı seçer. Bunun için bütün geçmişini ve hayatını siler. Kimsenin bilmediği yeni bir kimlikle, Yağmur Özden olarak, babasını ve çocukluğunu ellerinden alan insanların arasına geri döner.

İntikam’ın yapım ve oyuncu kadrosu ise şöyle;

Yapım :In D House

Yapımcı :Ayşe Durmaz

Yönetmen :Mesude Erarslan

Senaryo :Berkun Oya

Uygulayıcı Yapımcı :Diloy Gülün

Görüntü Yönetmeni :Ahmet Kasapoğlu

Sanat Yönetmeni :Zafer Kanyılmaz

Müzik :Atakan Ilgazdağ

Oyuncular :Beren Saat (Yağmur Özden), Nejat İşler (Rüzgar Denizci) - Mert Fırat (Emre Arsoy), Engin Hepileri (Hakan Eren), Zafer Algöz (Haldun Arsoy), Arzu Gamze Kılınç (Şahika Arsoy), Ezgi Eyüboğlu (Cemre Arsoy), Dilşad Çelebi (Aslı Sağlam), Can Sipahi (Barış Denizci), Başak Daşman (Derin Çelik), Didem Uzel (Leyla Saygın), Burak Davutoğlu (Adil Çelik), Celil Nalçakan (Adem Karakuş), Çağdaş Agun (Igor)