TV-Rehberi Komedi Dükkanı başlıyor!

Komedi Dükkanı başlıyor!

11.08.2010 - 15:26 | Son Güncellenme:

Vatan borcu nedeniyle Komedi Dükkanı'nı kapatmak zorunda kalan Tolga Çevik, kepenkleri yeniden açıyor!

Komedi Dükkanı başlıyor

35 yaşında askere giden ve hatırı sayılır izlenme oranlarına imza atan doğaçlama komedi programı Komedi Dükkanı’nı kapatmak zorunda kalan Tolga Çevik, kepenkleri yeniden açmaya hazırlanıyor. Ünlü komedyen asker dönüşü eski yapımcısı Plato Film ile anlaştı.

Haberin Devamı

Formatı kendi üzerine tescilleyen Çevik’e sahnede daha önce görünmez adam olarak ünlenen televizyon yapımcısı Fırat Parlak dış ses olarak eşlik edecek. Parlak, programın prodüktörlüğünü de üstlenecek.

STAR VE ATV İLE FLÖRT HALİNDE

Askerlik dönüşü Komedi Dükkanı formatlı reklam filmlerinin çekimine hemen başlayan sanatçı, program için bir çok kanaldan teklif aldı ve görüşme yaptı. Bazı yöneticilerin kendini askerdeyken bile arayıp dönüşte transfer olması için teklifte bulunduğu öğrenilen Çevik ve yapımcısının, Star ile atv’nin teklifiyle ilgilendikleri, tercihlerini Star TV’den yana kullanacakları iddia ediliyor.

Komedi Dükkanı, tv8’de sessiz sedasız başlamış, Salih Kalyon ile Tolga Çevik’in doğaçlama skeçlerdeki performanslarıyla kısa sürede büyük başarı elde etmişti. Çevik’in formatı kendi adına tescil ettirmesi ve TRT’ye transferi sırasında Kalyon’la yollarını ayırması tartışma yaratmış, usta oyuncu, Çevik’e büyük tepki göstermişti.