TV-Rehberi Medcezir sezona bomba gibi geliyor!

Medcezir sezona bomba gibi geliyor!

05.09.2013 - 16:01 | Son Güncellenme:

Medcezir yeni sezona bomba gibi başlangıç yapmaya hazırlanıyor.

Medcezir sezona bomba gibi geliyor

Çağatay Ulusoy Serenay Sarıkaya'nın başrollerini oynadığı Medcezir dizisi reytingleri alt üst edeceğe benziyor. Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın aşk yaşayacağı Medcezir dizisi 13 Eylül Cuma günü saat 20.00'da seyircilerle buluşacak. Star TV ekranlarında yayınlanacak olan dizi Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya fanlarını ekran başına kilitleyecek. İşte Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi Medcezir'in tanıtım fragmanı...

Haberin Devamı

Star TV'nin MedCezir adlı yeni dizisi 13 Eylül Cuma günü saat 20.00'da seyircilerle buluşuyor. 1. Bölüm fragmanı da yayınlanan MedCezir dizisinin yapımcılığını Ay Yapım gerçekleştiriyor. Senaryosunu Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı MedCezir dizisi dünyada reyting rekorları kıran meşhur O.C dizisinden uyarlandı.

MedCezir'in yönetmenliğini ise Ali Bilgin yapıyor. Seyircilerin merakla beklediği MedCezir dizisinin baş rollerinde Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya yer alırken onlara Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap eşlik ediyor. Med Cezir dizisinin büyük ilgi çeken 1. bölüm fragmanını buradan izleyebilirsiniz.

Yazarlar