TV-Rehberi Ramiz ve Kenan'dan büyük kapışma!

Ramiz ve Kenan'dan büyük kapışma!

04.04.2011 - 15:17 | Son Güncellenme:

Ramiz ve Kenan sonunda karşı karşıya geiyorlar... Bu karşılaşma çok kanlı olacak!

Ramiz ve Kenandan büyük kapışma

Kenan'ın geçen bölümde tuzağa düşürülmesiyle, artık işler yolundan çıkmıştır. Geriye tek şey kalır... Ramiz ve Kenan plansız, hesapsız karşı karşıya geleceklerdir. Silahlar çekilir, Ezel yine dayının yanında yer alır... Peki bu oyunu kim kaybedecektir?

Haberin Devamı

RAMİZ'İN SON OYUNU NE?


Ezel, intikam için yanıp tutuştuğu on üç yıllık geçmişinin en zor gününü yaşamak üzere yola çıkar. Ancak henüz bunu bilmiyordur. O günün sonunda başına gelecek şeyden habersizdir. Ramiz, her adımda ona yol gösterir. Kenan'ın katilleri peşlerindedir. Onlarsa Kenan'a karşı bir koz yakalamanın peşinde. Sonunda yollar bir genç kızda kesişir. Kenan'ın öz kızında...

Oysa başka bir sebebi daha vardır bu kaçma kovalamacanın. Bugün, Kenan'la Ramiz arasındaki hesabın kapanma günüdür. Bugün, büyük gündür. Ramiz, hep yaptığı gibi bugün için de bir oyun kurmuştur. Belki de son oyununu.

"GEL ABİ BİTİRELİM ARTIK ŞU İŞİ"


'Kenan Birkan'ın, "Gel Ramiz abi, gel bitirelim artık şu işi!" diyeceği karşılaşma sırasında 'Dayı' vurulup kanlar içinde yere yığılacak.

Haberin Devamı

Okuduğu Edip Cansever'e ait "Ölümü gömdüm geliyorum/ Bir sonbahar günüydü, geliyorum" mısralarıyla ekran başındakileri gözyaşına boğacak.