TV-Rehberi Saba Tümer 200. programını kutladı!

Saba Tümer 200. programını kutladı!

20.02.2009 - 12:07 | Son Güncellenme:

Saba Tümer, “Saba Tümer ile Bu Gece”nin 200. bölümünü ve gece programına başlamasının 12. yılını bir partiyle kutladı

Saba Tümer 200. programını kutladı

Habertürk TV’de hafta içi her gece “Saba Tümer’le Bu Gece”de ünlü isimleri ağırlayan Saba Tümer, programının 200. bölümünü özel bir partiyle kutladı... Taksim Talimhane’de bulunan Portofino Stage’de gerçekleşen davete iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı. Partiye katılan isimler arasında, Beyazıt Öztürk, Meral Okay, Petek Dinçöz, Can Tanrıyar, Oktay Kaynarca, Ece Gürsel, Mehmet Aslan, Melek Baykal, Güven Hokna, Cenk Eren, Yaşar, Esra Erol, Gani Müjde, İclal Aydın, Didem Uzel, Fatih Ürek, Acun Ilıcalı, Pınar Aylin, Başak Sayan da vardı.

Haberin Devamı

Bir konuşma yapan Tümer, “Bugün aynı zamanda bu işe başlayışımın, yani NTV’ye başlamamın 12. yıl dönümünü de kutlamış oldum” dedi ve kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

“Eleştirilmek güzeldir”

Konuklarını kapıda tek tek karşılayan Tümer, “Çok mutluyum. Birçok dostum, bu özel günümde beni yalnız bırakmadı. Program tam hızıyla devam edecek. Yapılan eleştiriler beni rahatsız etmiyor. Çünkü eleştirilmek güzeldir, bir şeyler yapıyoruz ki eleştiriliyoruz” dedi.

200. programa pasta kesti

Sürpriz slayt gösterisiyle başlayan gece, Saba Tümer için özel hazırlanan pastanın kesilmesiyle devam etti. Tümer’in konuşmasının ardından sahneye Ferdi Özbeğen çıktı. Özbeğen’in nostaljik şarkıları
gece geç saatlere kadar devam etti.