TV-Rehberi Tolgshow'un Konuğu Ahmet Kural ve Murat Cemcir!

Tolgshow'un Konuğu Ahmet Kural ve Murat Cemcir!

02.03.2018 - 12:24 | Son Güncellenme:

Tolgshow programı bu hafta yine dolu dolu izleyicilerine geliyor. Tolga Çevik’in sıra dışı programı Tolgshow'da bu hafta, Ailecek Şaşkınız filminin başrol oyuncuları komedi izleyicisinin çok sevdiği ikili Ahmet Kural ve Murat Cemcir konuk oluyor. İşte Tolgshow'un bu haftaki programından detaylar.

Tolgshowun Konuğu Ahmet Kural ve Murat Cemcir

Tolgshow programı yine izleyienlerini eğlendirmeye geliyor. Tolga Çevik’in ikiliye sorduğu “Sinema yaparken ne arzularsınız, sizi ne mutlu eder?” sorusu üzerine Cemcir’in “Film ‘konulu’ olursa mutlu oluruz” esprisine Çevik’in “Demek üçümüz de aynı mahalledeniz” diye yanıt vermesi salonu kahkahaya boğdu.

Haberin Devamı

Yeni filmleri ‘Ailecek Şaşkınız’ 2 Mart’ta vizyona giren Kural ve Cemcir, TOLGSHOW’da kızkardeşleri ile evlenmek isteyen ‘Arkadaşım’ (Tolga Çevik)’ı teste tabi tutan iki ağabeyi canlandırdı. Ağabeylerden birinin kız kardeşinin evliliğine gönüllü olması, diğerinin itirazı ve Arkadaşım’ın onlara karşı verdiği mücadele izleyiciler tarafından alkış yağmuruna tutuldu.

O ÇOCUK NİKAHTAN ÖNCE DOĞAMAZ!

TOLGSHOW’un ikinci perdesinde ise 1970’li yıllarda yaşayan bir ambulans doktorunu canlandıran ‘Arkadaşım’ yine karmaşık bir hikayenin içinde... Hamile bir kadın, doğuma dakikalar kala nikahının kıyılmasını isteyince, iş yine Arkadaşım’a düşecek olaylar ardı ardına gelişecek...
25 Film’in yapımcılığını üstlendiği; gizemli yönetmen Fırat Parlak ve Minik müzisyen Özer Atik’in yer aldığı, ekranların en komik, en neşeli ve en yaratıcı programı TOLGSHOW’un 8. bölümü 3 Mart Cumartesi akşamı FOX’ta.