Teknoloji tvOS 9.2 Yayımlandı

tvOS 9.2 Yayımlandı

22.03.2016 - 14:53 | Son Güncellenme:

Apple, 4. nesil Apple TV‘ler için geliştirdiği tvOS işletim sisteminin, tvOS 9.2 yazılım güncellemesi yayımladı.

tvOS 9.2 Yayımlandı

Hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri sunan 9.2 yazılım güncellemesini Apple TV‘niz üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz. Dördüncü nesil Apple TV kullanıcıları için yayımlanan güncelleme ile birlikte cihaza bir çok yenilik geliyor. Bu yenilikler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Siri ile sesli dikte özelliği oluyor. Bu özellik sayesinde Apple TV kullanıcıları App Store üzerinden arama yaparken artık sesli olarak cihaza komut verebilecekler.

Haberin Devamı

Yayımlanan 9.2 yazılım güncellemesi ile birlikte sunulan yeniliklerden bir diğeri ise artık kullanıcılar iCloud Photo Library desteği sayesinde tvOS işletim sistemleri üzerinden iCloud‘larında bulunan tüm fotoğrafları görebilecekler. Ayrıca Bluetooth klavye desteğiyle birlikte iPhone ve iPad‘lerden aşina olduğumuz uygulama klasörleme özelliği de yeni sürümle birlikte kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

9.2 yazılım güncellemesini cihazınıza yüklemek için cihazınızın Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme kısımlarını takip edebilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin!