Gündem Twitter çöktü mü, Twitter'a neden girilemiyor?

Twitter çöktü mü, Twitter'a neden girilemiyor?

18.01.2018 - 22:58 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü mikro blog uygulaması Twitter'da akşam saatlerinde başlayan yavaşlık Twitter kullanıcılarını meraklandırdı. Peki Twitter çöktü mü, Twitter neden kullanılamıyor? İşte Twitter'ın son durumu ile ilgili detaylar...

Twitter çöktü mü, Twittera neden girilemiyor

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da akşam saatlerinde başlayan yavaşlık, kullanıcıları şaşırttı. Dünya genelindeki milyonlarca Twitter kullanıcısı, Twitter'ın neden yavaşladığını ve Twitter'a neden girilemediğini araştırıyor.

TWITTER'DAN AÇIKLAMA GELDİ Mİ?

Twitter'da akşam saatlerinde başlayan yavaşlık ile ilgili kullanıcıların şikayetleri sonrası gözler Twitter'dan yapılacak açıklamaya çevrildi. Ancak konuyla ilgili olarak Twitter'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi. Twitter yetkililerinden yapılacak herhangi bir olası açıklamayı haberimizin içeriğinde bulabilirsiniz.

SOSYAL MEDYA BUNU KONUŞUYOR

Twitter'daki yavaşlıkla ilgili olarak çeşitli sosyal medya platformalarında yorumlar yapılıyor. Türkiye'nin önde gelen sosyal medya sitelerinden Ekşi Sözlük'teki kullanıcılar Twitter'a giremediklerini ve Twitter'da bir yavaşlık olduğu şikayetlerinde bulunuyor.

Haberin Devamı