Teknoloji Twitter Gece Moduna Kavuştu

Twitter Gece Moduna Kavuştu

27.07.2016 - 18:17 | Son Güncellenme:

Popüler mikro blog sitesi Twitter, popüler gece modu özelliğini Android kullanıcıları için aktif hale getirmiş bulunmakta…

Twitter Gece Moduna Kavuştu

Kullanıma sunulduğu günden bu yana hızlı bir şekilde gelişerek yoluna devam eden Twitter, şimdilerde Dünya’nın en popüler mikro blog sitesi olarak anılıyor. Aynı zamanda en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında da yer alan hizmet, şimdilerde ise aldığı yeni özellik ile gündeme gelmiş bulunmakta. Daha fazla kullanıcıya ulaşmak adına hali hazırda birçok yeni özellik üzerinde çalışan geliştirici ekip, aynı zamanda var olan kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek adına da var gücüyle çalışıyor. Nitekim bunun sonucunda yeni tasarım seçeneğini aktif hale getiren ekip, Android uygulaması adına yayımlanan güncelleme ile beraber gece modunu kullanıcılar ile buluşturmuş durumda. Daha koyu renklerden oluşan tasarımı kullanmaya başlamak için son yayımlanan güncellemeyi indirmeniz gerekiyor.

Haberin Devamı

Now on Android! Turn on night mode to Tweet in the dark. https://t.co/XVpmQeHdAk pic.twitter.com/vrIDEM22vO

— Twitter (@twitter) 26 Temmuz 2016

Yeni Dizayn Seçenek Olarak Sunuluyor

Android cephesinde görülen güncelleme, beraberinde gece modunu getirmekte. Ancak beyaz tonlarındaki tasarımdan memnunsanız herhangi bir değişiklik yapmanız gerekmemekte. Zira bahsi geçen gece modu, uygulama bünyesinde seçenek olarak belirmekte. Yani koyu dizayna geçmek için ayarlar sayfasına ulaşmalı ve gece modu seçeneğini aktif hale getirmeniz gerekmekte.

3. Parti Uygulamalar Zaten Kullanıyor

Bahsi geçen yeni özellik hali hazırda birçok üçüncü parti Twitter uygulamasında kullanılıyor. Ancak resmi olarak gece modunu kendi uygulamasına getiren geliştirici ekip, bu modu ne zaman iOS için yayımlayacağını ise açıklamadı. Çok yakında iOS cephesinde de yeni bir güncelleme görebiliriz.