Teknoloji Twitter iOS Uygulaması Beyaz Tasarıma Geçti

Twitter iOS Uygulaması Beyaz Tasarıma Geçti

27.08.2015 - 11:01 | Son Güncellenme:

Sosyal medyanın gelişmesine ön ayak olan popüler araçlardan Twitter, yenilenmeye devam ediyor. Bu sefer güncellemeye maruz kalan tarafsa Twitter iOS uygulaması oldu. Mavi ve siyah renkleri ile özdeşleşen Twitter, bu...

Twitter iOS Uygulaması Beyaz Tasarıma Geçti

Sosyal medyanın gelişmesine ön ayak olan popüler araçlardan Twitter, yenilenmeye devam ediyor. Bu sefer güncellemeye maruz kalan tarafsa Twitter iOS uygulaması oldu. Mavi ve siyah renkleri ile özdeşleşen Twitter, bu durumu artık yavaş yavaş bırakıyor desek doğru olur. Web sürümünde uzun bir süre önce tamamen değişikliğe giden yönetim, şimdi ise iOS uygulamasını güncelledi. Klasik tasarım renklerini arkasında bırakan uygulama, yayımlanan güncelleme sonrasında beyaz renge büründü. Kullanıma sunulan güncelleme sonrasında göze en çarpan değişiklik uygulamanın üst bölümünde yaşandı. Zira burası artık hiç olmadığı kadar beyaz ve iç açıcı.

Haberin Devamı

Değişen renk ile birlikte hali hazırda sade bir görünüme sahip olan uygulama, daha da ferah bir hava kazandı. Bunun dışında diğer büyük yenilikler ise en çok profil ve zaman tüneli sekmelerinde yaşandı. Buralara göz attığımız anda sadeliğin ön plana çıktığından söz etmek mümkün. Bahsi geçen güncellemeyi App Store üzerinden indirerek Twitter uygulamasını son sürüme yükseltebilirsiniz. Bu arada geçtiğimiz günde de Twitter'ın web ayağında birtakım değişiklikler yaşandı. Geliştirici ekip, artık özel mesaj geldiğinde bildirim almamızı sağlıyor. Detaylara ulaşmak için tıklayın.