Antalya U-14 TAKIMININ BAŞARISI, MANAVGAT’TA BÜYÜK SEVİNCE NEDEN OLDU

U-14 TAKIMININ BAŞARISI, MANAVGAT’TA BÜYÜK SEVİNCE NEDEN OLDU

18.05.2015 - 13:32 | Son Güncellenme:

.

U-14 TAKIMININ BAŞARISI, MANAVGAT’TA BÜYÜK SEVİNCE NEDEN OLDU

Manavgat Belediyesi U-14 takımı 14-17 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de oynanan müsabakalarda finalde Elazığ il Özel İdaresi takımını penaltı atışlarıyla 5-3 yendi.
Manavgat Belediyesi U-14 takımı futbolcularının başarısı ilçede büyük sevinç yaşanmısına neden oldu.Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, genç futbolcular için Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) bir kutlama programı hazırladı. AKM önünde havai fişekler ve davul zurnayla karşılanan gençler, Belediye Başkanı Şükrü Sözen ve aileleri ile kucaklaştı.
Başkan Sözen, U-14 futbolcularının çok iyi performans göstererek Mersin Şampiyonu olduklarını belirterek, kendilerini onurlandırdıklarını söyledi. Çocukları yetiştiren aileleri ve antrenörlerine teşekkür eden Başkan Sözen, Türkiye şampiyonası’nda U-14 takımının adını son 4’e yazdıracaklarından umutlu olduklarını söyledi.
Kültür Merkezi’ndeki kutlama programında futbolculardan Kaan Mert Nasırcılar ve Metehan Boztaş için de doğum günü düzenlendi. İki futbolcu doğum günü pastalarını Başkan Şükrü Sözen ile birlikte kesti.
Manavgat Belediyespor U-14 takımı, yeri ve tarihi belirlenecek Türkiye şampiyonasına hazırlanmaya devam ediyor.