İstanbul UBEF’DEN BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’NDE BİN KİŞİYE İSTİHDAM

UBEF’DEN BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’NDE BİN KİŞİYE İSTİHDAM

11.12.2015 - 20:30 | Son Güncellenme:

.

UBEF’DEN BOĞAZİÇİ ZİRVESİ’NDE BİN KİŞİYE İSTİHDAM

Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu (UBEF) Başkanı Doç. Dr. Ali İlseven, Boğaziçi İstihdam Zirvesi’nde bin kişiye istihdam olanağı ve 10 bedensel engelliye iş olanağı sağlayacaklarını belirtti.
Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde, Üsküdar Belediyesi ve İşkur işbirliğinde düzenlenen “Boğaziçi İstihdam Zirvesi” işverenlerle iş arayanları bir araya getirdi. 6 farklı üniversiteden, üniversite öğrencilerinin katılımıyla yapılan oturumlarda iş dünyası, yerel yönetimlerle bütünleşmiş bir şekilde istihdam sorunu hakkındaki çözümlerini paylaşırken, Doç. Dr. Ali İlseven, Denetçilik, Kalite Yönetim Sistemleri ve Kişisel Gelişim’ i içeren “Uzman Eğitmen Projesi”yle bin kişiye İstihdam olanağı sağlayacaklarını ve 10 bedensel engelliyi işe alacağını belirtti.
Şimdiye kadar 2 milyon kişiye eğitim veren Uluslararası Bilim ve Eğitim Federasyonu, öğrencilerin mezuniyetleri sonrasında özel sektörde, kamu kurum ve kuruluşlarında, UBEF’ten aldıkları eğitimlerle kendilerine meslek edinebilecekleri ve her sektöre bu eğitimleri düzenleyerek gelir elde edebileceklerini belirtti.