Gündem Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır?

Uber nedir? Uber uygulaması nasıl kullanılır?

13.03.2018 - 14:19 | Son Güncellenme:

Uber nedir? sorusu ile ilgili aramalar devam ediyor. Son zamanlarda gündemin en çok konuşulan konularından biri olan uber taksi uygulaması vatandaşlar tarafından ile ilgili en güncel bilgileri sizler için derledik. Peki sarı taksicilerin rahatsız olduğu uber uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

Uber nedir Uber uygulaması nasıl kullanılır

Teknolojinin büyümesiyle birlikte bir çok alanda yeniliklerin artmasıda gündeme geliyor. Dünya çapında çok sık kullanılan uber uygulaması Türkiye'de de yaygınlaşıyor. Uber taksi uygulamasının kullanımı gün geçtikçe artınca, sarı taksiciler bu durumdan rahatsız oluyor. Vatandaşlar tarafından sık sık araştırılan ve gündemdeki yerini koruyan uber taksi uygulaması nedir,nasıl kullanılır? İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

UBER NEDİR?

Akıllı telefonlara indirilen uber uygulamasıyla gitmek istediğiniz her yere kolaylıkla taksi çağırabiliyorsunuz. 315 ülkede hizmet veren uber uygulamasının ödemeleri ise kredi kartı veya nakit ödeme şekilleri kullanılıyor. Uber uygulamasıyla gideceğiniz yere daha varmadan fiyatı önceden görebilme şansınız oluyor.

Uber'de 3 farklı araç tipi bulunmaktadır. Bunlar Uber Taxi, Uber XL ve Uber Black'tir. Araç çağırma ekranında sürücü ile eşleşme sağlandıktan sonra sürücünün ve aracın bilgileri yer alacaktır. Plaka, sürücü adı, sürücünün fotoğrafı ve sürücünün puanı yolculara sunulmaktadır. Eğer sürücü beğenilmez ise araç çağırma işlemi iptal edilebilir. Araç çağırıldıktan sonra çevrenizdeki boş Uber aracı sayısına da bağlı olarak ortalama 10 dakika içinde belirttiğiniz konuma Uber aracı gelmektedir.

Haberin Devamı

UBER NASIL KULLANILIR?

Öncelikle akıllı telefonunuzdan uber uygulamasını indirmeniz gerekecek. Ardından uber uygulamasına telefon numarasıyla veya e-posta adresi ile kayıt olmanız istenecek. Bu iki adım sonrasında Uber uygulamasının ana sayfasına ulaşım sağlamış olacaksınız.