Oyun Dunyasi Ubisoft E3 Şenliklerine Yeni İsim Eklendi

Ubisoft E3 Şenliklerine Yeni İsim Eklendi

30.05.2016 - 14:05 | Son Güncellenme:

Ubisoft E3 şenliklerine, çok satan Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in yeni fragmanı ile start verdi ve Xbox One, PlayStation 4 ve PC için ön sipariş detaylarını duyurdu. Ubisoft Paris tarafından geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands yaptıklarınıza tepki verecek devasa bir açık dünyada geçen, tamamen tek başınıza veya dört oyuncuya […]

Ubisoft E3 Şenliklerine Yeni İsim Eklendi

Ubisoft E3 şenliklerine, çok satan Tom Clancy’s Ghost Recon serisinin en yeni oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands’in yeni fragmanı ile start verdi ve Xbox One, PlayStation 4 ve PC için ön sipariş detaylarını duyurdu.

Haberin Devamı

Ubisoft Paris tarafından geliştirilen Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands yaptıklarınıza tepki verecek devasa bir açık dünyada geçen, tamamen tek başınıza veya dört oyuncuya kadar işbirlikli olarak oynayabileceğiniz ilk askeri nişancı oyunu. Oyuncular şiddet yanlısı Santa Blanca uyuşturucu karteli tarafından narkotik diyarına dönüştürülmüş Bolivya’yı ziyaret edecekler.

Düşman hattının gerisine gönderilen Ghost birimleri Santa Blanca’nın kartel operasyonlarını çökertmeye, uyuşturucu baronları ile yozlaşmış hükümet arasındaki ittifakı bozmaya ve Bolivya halkını Santa Blanca’nın acımasız lideri El Sueño’nun zulmünden kurtarmaya çalışacaklar. Oyuncular bunu gerçekleştirmek için görevlerini diledikleri gibi oynama imkanına sahip olacaklar ve yaptıkları eylemlere bağlı olarak oyun dünyasının da tepki verdiğini görecekler.