Teknoloji Ubisoft’tan Ücretsiz Oyun

Ubisoft’tan Ücretsiz Oyun

14.07.2016 - 15:17 | Son Güncellenme:

Oyunlarında gösterdiği grafik politikası ile bolca ağır eleştiri alan Ubisoft, ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu ayın yıldızı belli oldu...

Ubisoft’tan Ücretsiz Oyun

Bu zamana kadar birbirinden başarılı oyunlara imza atmış olan Ubisoft, özellikle son yıllarda geliştirdiği yapımları ile ne yazık ki bolca ağır eleştiri almakta. Özellikle tanıtım videolarında yüksek grafik kalitesi göstermesine rağmen çıkış aralığında bu grafikleri kısmasından ötürü düşman kazanan şirket, bunun yanı sıra yaptıklarından geri kalmıyor. Son oyunlarında dahi bu durumu kullanıcılara yaşatan firma, şimdilerde ise kuruluşunun 30. yılı şerefine oyun dağıtmakta. Nitekim daha önce 1 oyun dağıtmış olan ünlü yapımcı, ikinci ücretsiz oyunun hangisi olduğunu nihayet resmi bir şekilde açıklamış bulunuyor.

Haberin Devamı
Tom Clancy’s Splinter Cell Tamamen Ücretsiz!

Eğer Xbox, PS2, PS3 ve Windows gibi platformlar adına satışa sunulan Tom Clancy’s Splinter Cell yapımını henüz oynamadıysanız oyunu Ubisoft Club üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. İlk olarak 2002 yılında görücüye çıkmış olan yapım, ardından 2011 yılında ise PS3 adına satışa sunulmuştu.

Kampanya 7 Ay Sürecek

Bir önceki ay Prince of Persia: Sands of Time yapımını ücretsiz hale getiren ünlü yapımcı, bu ay Splinter Cell’i kampanya bünyesine dahil ediyor. Toplamda 7 ay süreceği açıklanan kampanya çerçevesinde her ay, farklı bir oyun ücretsiz hale bürünecek. Hepsi ve daha fazlası için Ubisoft Club’ı ziyaret etmeniz yeterli.