Manisa Üç Eylül Ortaokulu Şampiyonluğa Uzandı

Üç Eylül Ortaokulu Şampiyonluğa Uzandı

27.05.2017 - 11:29 | Son Güncellenme:

.

Üç Eylül Ortaokulu Şampiyonluğa Uzandı

Selendi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar arası Futbol Turnuvasında Üç Eylül Ortaokulu şampiyon oldu.
Selendi’de bir hafta süren ve 3 Grup halinde başlayan, lig usulü ile 20’şer dakikalık 2 devre halinde devam eden Turnuvanın maçları Üç Eylül Stadında yapıldı. Futbol Turnuvasına ilçe merkezindeki ve kırsal bölgelerde bulunan 9 ortaokul katıldı. Gruplarını birinci olarak bitiren Üç Eylül, Rahmanlar, Yatılı Bölge Ortaokulu ile grupların en iyi ikinci takımı olarak Fatih Ortaokulu takımı yarı finale çıktı.
Yarı finalde rakiplerini yenen Üç Eylül ve Yatılı Bölge Ortaokulu Futbol takımları finalde karşılaştı. Rakibini finalde 4-0 gibi farklı bir skorla Üç Eylül Ortaokulu turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın ikinciliğini Yatılı Bölge Ortaokulu elde ederken üçüncü de averaj ile Fatih Ortaokulu oldu. Şampiyon olan Üç Eylül ve diğer dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Karakuş, Şube Müdürü Mehmet Alakoyun ile okul müdürleri tarafından verildi.
Turnuvaya Pınarlar Şehit Savcı Ethem Ekim Ortaokulu, İmam Hatip Ortaokulu, Şehirlioğlu Ortaokulu, Çamlıca Ortaokulu ile Çortak Ömer Nimet Kahraman Ortaokulu takımları da katıldı.