Ege Üç hastane müjdesi

Üç hastane müjdesi

15.08.2017 - 06:11 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili Sürekli, Torbalı ve Ödemiş Devlet Hastanesi ile Bornova Trafik Hastanesi’nin eylül ayında açılacağını belirtti. Torbalı Belediye Başkanı Görmez, “Rüyamızdı, başardık ve mutluyuz” dedi

Üç hastane müjdesi

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Konak’ta taksici esnafını ziyaret etti. Behçet Uz Çocuk Hastanesi ve Tepecik Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek vatandaşlara ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti, sağlık çalışanlarıyla sohbet etti. İzmir’deki sağlık yatırımlarının arttığına dikkat çeken Sürekli, “Milletimize hizmet etmek için siyaset yapıyoruz. AK Parti iktidarının en başarılı hizmet alanlarından biri olan sağlık hizmetlerinin bugün bulunduğu seviyeyi devam ettirerek, çıtayı daha yukarıya taşıyarak, hizmetlerin gelişmesine katkı sağlamak için elimizden geleni gece gündüz yapacağız. Milletimize karşı olan hizmet borcumuzu bu şekilde ödemiş olacağız. Bu kapsamda Torbalı, Ödemiş ve Bornova Trafik Hastanesi Eylül ayı içinde hizmete girecek” dedi.

Haberin Devamı

‘Havzanın en büyüğü’

Torbalı Belediyesi, 21 Ağustos’ta hasta kabulüne başlayacak olan yeni devlet hastanesi için seferber oldu. İş makineleri bağlantı yolları ve çevre düzenlemesi için gece gündüz çalışıyor, hastanenin iç binasında da hazırlıklar son aşamaya geldi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Bu, bütün ilçeyle birlikte bizim rüyamızdı. Başardık çok mutluyuz” dedi. İzmir-Aydın karayolu üzerindeki Orman Fidanlığı’nın hemen bitişiğinde 70 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi’nde son hazırlıklar yapılıyor. 20 Ağustos’ta hasta kabulüne başlayacak hastane için ilçede büyük bir heyecan yaşanırken, Torbalı Belediyesi ne ait İş makineleri de bağlantı yolları ve çevre düzenlemesi çalışması yapıyor.

Haberin Devamı

250 yatak kapasiteli

Küçük Menderes Havzası’nın en büyük ve en teknolojik hastanesi olarak nitelenen, 7 katlı 250 yatak kapasiteli hastanede her branştan uzman hekimler, 24 saat boyunca vatandaşa sağlık hizmeti sunacak. 7 Temmuz 2014’te temeli atılan yeni Torbalı Devlet Hastanesi’nin yüksek kapasitesiyle bir ‘bölge hastanesi’ olarak hizmet vermesi amaçlanıyor.

Emeğe teşekkür

BAŞKAN Görmez, “Başbakanımız Binali Yıldırım’ın Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun, Sağlık Bakanımızın, İzmir milletvekillerimizin ve özellikle bölge Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’nın çok büyük katkılarıyla, sivil toplum kuruluşlarımızın, meslek odalarımızın süreci sahiplenmesiyle bütün ilçe hep birlikte Küçük Menderes Havzasının en iyi hastanelerinden birine kavuştuk. Mutluyuz” dedi.