Osmaniye Üç yaşındaki Sultan dokuz gündür bulunamadı

Üç yaşındaki Sultan dokuz gündür bulunamadı

15.04.2015 - 09:53 | Son Güncellenme:

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, dokuz gün önce kaybolan üç yaşındaki Sultan Gök’ü arama çalışmaları sürüyor.

Üç yaşındaki Sultan dokuz gündür bulunamadı

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde, dokuz gün önce kaybolan üç yaşındaki Sultan Gök’ü arama çalışmaları sürüyor.
İlçeye bağlı Yeşilyurt köyü yakınlarında Osman Gök, 80 ES 790 plakalı otomobiliyle evine gitmek için Zindağı deresinden geçmek isterken aracı arıza yaptı. Gök, otomobilde bulunan 3 yaşındaki kızı Sultan Gök’ü otomobilde bırakıp, bozulan aracını tamir etmek için eve malzeme almaya gitti. Baba Gök, geri döndüğünde aracın kapısının açık olduğunu fark edip içerisinde kızı Sultan’ı göremeyince jandarmayı arayarak yardım istedi.
Bunun üzerine Osmaniye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, 112 Acil Servis ekiplerine bilgi vererek köylülerle birlikte Zindağı deresinin 15 kilometrelik kısmında ve çevresinde arama yapıldı ancak bir ize rastlanmadı. Aramalara Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) su altı ekipleri de katılarak derede arama yaptı. Ekipler arama sırasında dere içerisinde her ağaç, her taş ve her ağaç kökünün etrafına bakarak bir iz bulmaya çalıştı.
Arama çalışmaları, İl Jandarma Komutanlığına bağlı iki özel hareket timi, Adana Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri, Düziçi İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı üç jandarma iç güvenlik timi ile vatandaşlar küçük Sultan’ı bulmak için çalışmalarını sürdürdüğü, çalışmaların Ceyhan Nehri ile Zindağı deresinin birleştiği noktaya doğru ilerletildiği öğrenildi.