Gündem Uçak kargosunda Tahran’a gitti!

Uçak kargosunda Tahran’a gitti!

26.02.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

İranlı A.G., Çelebi Hava Servisi’nin personel kıyafetiyle aprona girip, Atlasjet uçağının kargosunda saklanarak İstanbul’dan Tahran’a gitti

Uçak kargosunda Tahran’a gitti

İranlı A.G, geçtiğimiz hafta İran’dan gelip Van’dan Türkiye’ye giriş yaptı. Daha sonra İstanbul’a gelen A.G,. tekrar İran’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. A.G. Atatürk Havalimanı’nda uçaklara yer hizmeti servisi veren ve henüz nasıl elde ettiği belli olmadığı Çelebi Hava Servisi personelinin giydiği kıyafeti ele geçirdi. Daha sonra bir şekilde aprona çıkan A.G., burada bir süre dolaştıktan sonra dün gece Tahran’a gideceğini öğrendiği Atlasjet Havayolları uçağının kargo bölümüne girerek saklandı.

Bayılmış bir halde bulundu
‘İstanbul-Tahran’ uçuşunu yapan Atlasjet uçağı, sabaha karşı Tahran Havalimanı’na indi. Havalimanındaki yer hizmeti görevlileri kargodaki yükü boşalttıktan sonra A.G’yi bayılmış halde buldular. Derhal ambülansla hastaneye kaldırılan A.G.’nin hayati tehlikesi olmadığı bildirildi.

Aprona nasıl çıktı?
Atatürk Havalimanı Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını belirterek, bu kişinin aprona nasıl çıktığı, elbiseyi nereden veya kimden aldığının tespitine çalışıldığını söyledi.

Yazarlar