Oyun Dunyasi Ücretsiz Kart Oyununa Yeni İçerik

Ücretsiz Kart Oyununa Yeni İçerik

02.08.2016 - 16:32 | Son Güncellenme:

Dans ayakkabılarınızı giyin ve kıyafetinizin düzgün olduğundan emin olun – çünkü Doğu Krallıklarının en ateşli partisine davetlisiniz! Blizzard Entertainment, One Night in Karazhan‘ı duyurdu – bu en yeni Hearthstone Macerası oyuncuları büyülü bir deneyim için Medivh’in kulesi Karazhan’a götürüyor. Parti Windows ve Mac PC’ler; Windows, iOS, ve Android tabletler; ve iOSve Android cep telefonları için 12 Ağustos’ta […]

Ücretsiz Kart Oyununa Yeni İçerik

Dans ayakkabılarınızı giyin ve kıyafetinizin düzgün olduğundan emin olun – çünkü Doğu Krallıklarının en ateşli partisine davetlisiniz! Blizzard Entertainment, One Night in Karazhanı duyurdu – bu en yeni Hearthstone Macerası oyuncuları büyülü bir deneyim için Medivh’in kulesi Karazhan’a götürüyor.

Haberin Devamı

Parti Windows ve Mac PC’ler; Windows, iOS, ve Android tabletler; ve iOSve Android cep telefonları için 12 Ağustos’ta başlayacak ve One Night in Karazhan’ın dört kanadı haftalık olarak açılacak (her hafta bir kanat). Macera yayınlandığında tüm oyuncular, giriş görevini ücretsiz olarak oynayabilecek ve Macera’nın yeni kartlarından ikisini kazanabilecekler. Ayrıca oyunun ilk haftasında tüm Macera’yı satın alan oyuncular Karazhan temalı özel kart arkasına da sahip olacaklar.