Erzurum Ücretsiz tebrik kartı gönderme kampanyası -Erzurum Haberleri

Ücretsiz tebrik kartı gönderme kampanyası -Erzurum Haberleri

01.07.2016 - 10:48 | Son Güncellenme:

Erzurum PTT Başmüdürlüğüce, Ramazan Bayramı’na ilişkin özel ücretsiz "Tebrik Kart Kampanyası” başlatıldı. PTT Şirketlerince, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak, tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve hizmetlerin kullanılırlığını sağlamak üzere, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası başlatıldığı belirtildi.

Ücretsiz tebrik kartı gönderme kampanyası -Erzurum Haberleri

Erzurum PTT Başmüdürlüğüce, Ramazan Bayramı’na ilişkin özel ücretsiz "Tebrik Kart Kampanyası” başlatıldı.
PTT Şirketlerince, Türkiye genelinde olduğu gibi Erzurum’da da milli birlik, beraberlik ile hoşgörü ve kardeşlik duygularının pekiştirilmesine katkıda bulunmak, tebrik kartı gönderme alışkanlığını yaygınlaştırmak ve hizmetlerin kullanılırlığını sağlamak üzere, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyası başlatıldığı belirtildi.
Konuya ilişkin olarak yapılan yazılı açıklamada; “2016 Ramazan Bayramını kapsayacak şekilde düzenlenmiş olan kampanya kapsamında, dört çeşit tebrik kartlarının PTT gişelerinden gönderimi posta ücreti alınmaksızın yapılacaktır. Bu çerçevede Güvenlik Güçlerimize, tebrik kartı göndermek isteyen her bir vatandaşımız, PTT. gişelerine gitmek suretiyle mevcut bulunan listelerdeki adreslere istedikleri kadar ücretsiz tebrik kartı gönderebilecektir” denildi.
Ayrıca, Bayramda, Posta kargosu ve APS kurye gönderimlerinde ise yüzde 10 indirim uygulanacağı bildirildi.
PTT Şirktince verilen hizmetlerin vatandaşlar tarfından tanınırlık ve kullanılırlık oranının arttırılması amacıyla, tüm özel günlerde olduğu gibi Ramazan Bayramı’ndan önceki 5 gün içerisinde postaya verilen Posta kargosu ve APS kurye gönderenlerinde yurtiçi gönderilerine yüzde 10 indirim uygulacağı belirtildi.