Cadde Üçüncü çocuğu düşünmüyor

Üçüncü çocuğu düşünmüyor

18.02.2017 - 09:42 | Son Güncellenme:

Işın Karaca, yapımcı ve prodüktör olarak imza atıp, sesiyle de katkıda bulunduğu, Sefa Cheshmberah ile yaptığı 'Sevmekten Anladığım2' düetiyle Süper Fm'de Duygu Özkan'ın konuğu oldu.

Üçüncü çocuğu düşünmüyor

"Neden bu kadar bağırarak şarkı söylüyorsunuz?" sorusu üzerine Işın Karaca, "6 oktav sesim var. Çok güçlü. Ben bağırmıyorum. Bu sesimin kullandığım 3 oktavlık bölümü. İnsanlar 2 oktav ufak sesleriyle kariyerlerini tamamlıyorlar. Ben kendimdeki şarkıcılık gücümü Sefa'da gördüğüm için düet yapmak istedim" dedi.

Haberin Devamı

Kısa süre önce Tuğrul Odabaş ile hayatını birleştiren Karaca, çocuk sorusu üzerine, "Üçüncü çocuğu henüz düşünmüyorum. Eşim geç bir evlilik yaptı ve 'ben hazıra kondum' dedi. O yüzden eşim de benim gibi 'İki çocuğum var' diyor. Bu kadar iş ve çocuklara zaman harcarken, üçüncü çocuğa ne yaparım bilemiyorum. Zor olurdu hepimiz için" açıklamasında bulundu.

"SOKAKTAKİ ÇOCUĞA AĞLADIM"

Karaca, "Halk olarak kötü zamanlardan geçiyoruz. Her gün o kadar kötü hikayeler duyuyoruz ki. Dün gece Sefa ile yürüyüşten dönerken evime 800 metre mesafede çöpün yanında yiyen çocuğu görünce hıçkıra hıçkıra ağladım. Hemen yanına gidip soğukta daha fazla sokakta kalmaması için elimden geleni yaptım" ifadelerini kullandı.

Yazarlar