Teknoloji Ucuz iPhone 7 İster Misiniz?

Ucuz iPhone 7 İster Misiniz?

30.08.2016 - 15:46 | Son Güncellenme:

Ucuz iPhone 7 deyince heyecanlandınız biliyorum ama bunda birazcık gerçeklik payı da var çünkü çok fazla para vermeden yeni bir iPhone sahibi olabilirsiniz.

Ucuz iPhone 7 İster Misiniz

Bu olay aslında yeni bir olay da değil. Geçtiğimiz yıl Apple firmasının ilk olarak Amerika’da başlattığı “değişim programı” uygulaması, birçok iPhone hayranı tarafından kullanılmaya başlandı. Esas olarak iPhone sahibi olduktan sonra aylık sabit bir ödeme sistemine dayanan bu değişim programı ucuz iPhone 7 gibi bir mantıkla Türkiye’ye de geliyor gibi duruyor.

Haberin Devamı

Haberimizin kaynağında ise bir GSM şirketi yani cep telefonu operatörü bulunuyor. Muhtemel olarak Ekim ayında başlayacak olan kampanyada şimdilik “ucuz iPhone 7” olmasa da eski iPhone‘unuz getirip yenisini küçük bir ücretle alma şansını yakalayacaksınız.

İşin enteresan tarafı ise Amerika‘da bu program “Apple Store” mağazalarında gerçekleştirilirken, burada ise bir GSM operatörü tarafından yapılacak olması… Bu bağlamda projenin GSM operatörleri arasında büyük bir rekabet yaratacak olması da muhtemel bir gerçek olarak duruyor.

Bakalım hep beraber göreceğiz…