Gündem Ufak Tefek Cinayetler 24. bölümden ilk sahne yayınlandı!

Ufak Tefek Cinayetler 24. bölümden ilk sahne yayınlandı!

04.04.2018 - 07:34 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 23. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanla takip edilen dizinin son bölümünde Merve, Serhan ve Oya'ya büyük bir tuzak kurdu. Gerçek ortaya çıktı. Ufak Tefek Cinayetler 24. bölümden ilk sahne yayınlandı.

Ufak Tefek Cinayetler 24. bölümden ilk sahne yayınlandı

STAR TV'nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yine heyecan dolu bir bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Merve, Serhan ve Oya'nın ilişkisine engel olabilecek mi?

Haberin Devamı

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ile 10 Nisan'da STAR TV'de..

UFAK TEFEK CİNAYETLER 24. BÖLÜMDEN İLK SAHNE

UFAK TEFEK CİNAYETLER 23. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ve Pelin’in başı büyük dertte! Her an kendilerini parmaklıklar arkasında bulabilirler. Büyük bir panik ve yeni yeni kurulan oyunlar. Üstelik ikisi de kendini kurtarmanın peşinde. Pek de açık oynamıyorlar.

Diğer yanda Oya’yla Serhan’ın aşkı dolu dizgin devam ediyor. Başlarına geleceklerden habersizler.

Mehmet, Burcu ilişkisinde sona geliniyor. Marifetli bir oyuncu, oyunu ne zaman kaybettiğini hemen anlar… Bu defa kuyulara düşen Burcu mu olacak? Adalet yerini bulacak…

Ve sonunda Sarmaşık’ın en büyük skandalı patlıyor. Merve, Serhan’ın hayatında biri olduğunu anlıyor. Kim olduğunu tespit etmek için şeytanın aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Oya, kuş gibi düşecek tuzağa!