Gündem Ufak Tefek Cinayetler'de Oya'ya büyük şok! Yeni fragman yayınlandı mı?

Ufak Tefek Cinayetler'de Oya'ya büyük şok! Yeni fragman yayınlandı mı?

15.11.2017 - 10:04 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 4. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. Oya ve Merve arasındaki gizli savaş sürüyor. Oya'nın Merve'yi korkutması başına büyük bela açar. Oya mesleğine geri dönebilecek mi? Ufak Tefek Cinayetler 5. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor.

Ufak Tefek Cinayetlerde Oyaya büyük şok Yeni fragman yayınlandı mı

STAR TV'nin yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler 4. bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Heyecan dolu dakikaların yaşandığı dizinin 5. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı


UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler.

Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..

Cinayetler'den sokak hayvanlarına 'Bir Kap Mama' mesajı

Gökçe Bahadır’ın sokak hayvanları üzerinden verdiği mesaj düşündürdü, her gün önünden geçtiğimiz sokak hayvanlarını fark ettirdi.

Dizide Gökçe Bahadır (Oya) ve Mert Fırat’ın ( Serhan) sokak hayvanlarıyla ilgili duyarlı diyalogları ekran başındaki herkesi duyarlı olmaya davet etti. Özel yaşamında da hayvansever olan Gökçe Bahadır’ı dizide Oya karakteri ile izliyoruz.

Haberin Devamı

Oya; 'Ne kadar anlamlı bakıyorlar, sanki herşeyin farkında gibiler ve o yüzden mutsuzlar. Keşke onlara daha çok sevgimizi verebilsek' sözleriyle izleyicilere mesaj verdi.

Mert Fırat’ın oynadığı karakter Serhan ise; 'Hergün buradan geçiyorum, hiç fark etmedim...'

Oya; 'Belki de fark edilmek istemiyorlardır. Çünkü insanlar bazen, korkunç olabiliyorlar...' diyerek son günlerde yaşanan sokak hayvanları mücadelesine de destek verdi...