Gündem Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yeni fragman..

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte yeni fragman..

02.01.2018 - 08:55 | Son Güncellenme:

Ufak Tefek Cinayetler 11. yeni bölümü için heyecan dorukta. Dün akşam yeni bölümü yayınlanmaya dizi, hayranlarını meraklandırdı. 11. bölüm fragmanını izleyenler şimdiden yeni bölümü izlemek için can atıyor. İşte Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümün yayınlanacağı tarih...

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü ne zaman yayınlanacak İşte yeni fragman..

Ufak Tefek cinayetler yeni bölüm ne zaman? STAR TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki Ufak Tefek Cinayetler dün akşam neden yayınlanmadı?

Haberin Devamı

UFAK TEFEK CİNAYETLER NEDEN YOK?

Ufak Tefek Cinayetler dün akşam yeni bölümü ile yayınlanmadı. Yılbaşı haftası nedeniyle yayınlanmayan dizinin yeni bölümü 9 Ocak Salı günü izleyici karşısına çıkacak.

Serhan hapse giriyor... Merve'yi Sarmaşık'ta zor günler bekliyor. Serhan'ın dolandırıcılıktan içeri girmesi herkesin Merve'ye cephe almasına neden oluyor. Oya, Serhan'ın yanında olacak mı? İşte yeni bölüm fragmanı...

UFAK TEFEK CİNAYETLER 11. BÖLÜM FRAGMANI

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Merve ilk kez Serhan'dan şüphe duymaya başlıyor. İpin ucunu yakalıyor, bakalım nereye çıkacak? Diğer yanda Edip susacak gibi değil, geçmiş günahları anlatmakta kararlı. İki prenses yalvar yakar hale geliyorlar ama yok, ikna olmuyor. Serhan ise geçmiş hikayeyi ilk defa duyduğunda, hemen Oya ile yüzleşiyor.

Haberin Devamı

Oya ne anlatacak? Arzu için en zor süreç başladı şimdi: Burcu artık resmen var. Çocuklarının bu kadınla ilişki kurmasına izin verecek. Bu sırada mali polis bütün dolandırıcılık kayıtlarını incelemeye başladı. Rıza çoktan kaçtı. Serhan Merve çifti farkında bile olmadan uçuruma sürükleniyorlar.