Ege Uğur Okulları’ndan beşinci kampüs

Uğur Okulları’ndan beşinci kampüs

22.09.2017 - 05:11 | Son Güncellenme:

Uğur Okulları, Karşıyaka’da açtığı Örnekköy Kampüsü’yle İzmir’deki okul sayısını beşe yükseltti. BUEK Başkanı Enver Yücel, “Öğrencilerimizi erken STEM programı ile yetiştireceğiz” dedi

Uğur Okulları’ndan beşinci kampüs

Eğitimin marka kurumlarından Uğur Okulları, İzmir’e beşinci okulunu açtı. Açılış törenine, Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel, Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, Vali Yardımcısı Erol Türkmen, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şemsettin Ünal ve yöneticiler katıldı. Öğrencilerin bale gösterisi ve halk dansları performansı ile başlayan, açılış konuşmalarıyla devam eden tören, kurdele kesimiyle sona erdi. BUEK Başkanı Enver Yücel, “Burası ortaokul ve lise olarak hizmet verecek. Öğrencilerimizi, uygulama ve teoriyi bir arada bulacakları erken STEM programı ile yetiştireceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Dijital çağı yakalamayız’

Uğur Okulları’nın 50. yılı olduğunu belirten Yücel, şöyle devam etti: “Türkiye’ye yatırım yapmaya devam edeceğiz. Şu anda dijital çağın içindeyiz ve bu çağı mutlaka yakalamamız, gerekiyor. Bunun yolunun da eğitimden geçtiğine inanıyoruz.”

‘Gelecek burada TEOG’da değil’

BUEK Başkanı Enver Yücel, “Bugün, başta Amerika ve Almanya ile Avrupa’nın bazı ülkeleri STEM programı konusunda bilgili öğretmenler yetiştiriyor. Biz de 11 yıl önce STEM programını uyguladığımız bir lise açtık ve bugün bunu tüm okullarımızda uygulama çabası içindeyiz. Gelecek burada, TEOG’da değil. Önemli olan yüksek üretim yapan nesiller yetiştirebilmek” dedi.