Cadde Ulan İstanbul 30. son bölüm nefes kesiyor !

Ulan İstanbul 30. son bölüm nefes kesiyor !

19.01.2015 - 10:59 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin merakla beklenen Ulan İstanbul 30.Bölüm ile ekrana geldi. Ekrana gelen dizinin son bölümünde Şehriban'ın daha fazla üzülmesine dayanamayan Ceyhun, annesine yalan söyledi. Ulan İstanbul'un sevilen karakteri Karlos'tan "Yanarım"dan sonraki ikinci bomba "Yargılamayın" ise bu bölümle yine nefes kesti! Ulan İstanbul son bölüm detayları haberimizde...

Ulan İstanbul 30. son bölüm nefes kesiyor

Ulan İstanbul son bölümüyle (19 Ocak Pazartesi) ekrana geldi ! Nevizadeler mahalleye geri dönüş yaptı. Derya ve Ferdi arasındaki ilişki boyut atladı. Diğer yandan Hayati Cemile'nin kendisini affetmesi için gerçek bir mücadele sarf etti.

Nevizadeler'e sürpriz bir misafir geldi. Gelen bu misafir ortalığı karıştıracağa benziyordu. Diğer yandan Ceyhun ve Esra sinemada Ferdi ve Derya'ya rastlar. Her şeyden habersiz çift, Ceyhun'u bu kez de atlatabildi mi?

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Ulan İstanbul'a Wilma Elles konuk oldu. Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Erkan Kolçak Köstendil ve Kaan Yıldırım gibi oyuncuların rol aldığı dizide Elles, Almanya'dan gelen ve kuryelik yapan 'Greta' karakterini canlandırdı. 'Greta'nın Karlos'la ilgilenmesiyse ortalığı fena halde karıştırdı.

Yeni bir hayata başlamak üzere yola çıkan ekip, polis baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Bir anda kendilerini demir parmaklıklar arkasında bulan Kandemir ve çetesi, karşı karşıya oldukları suçlamayı bilmeden beklemeye başlarlar. Bütün umutları yerle bir olan ekip, içine düştükleri durumdan kurtulabilmenin yollarını ararlarken karşılarına hiç beklenmedik bir şekilde Firuz çıkar.

Haberin Devamı


Ulan İstanbul 30. Bölüm Fragmanı