Cadde Ulan İstanbul son bölümü yürekleri dağlayan işte o sahne

Ulan İstanbul son bölümü yürekleri dağlayan işte o sahne

04.11.2014 - 08:29 | Son Güncellenme:

Ulan İstanbul dizisinin dün akşam ekrana gelen 20. son bölümünde gözyaşları sel oldu aktı. Malatyalı'nın adamı, doğrulttuğu silahını ateşliyor ve Karlos göğsünden vurulur! Sevdiği kadın için gerekirse ölmeyi seçen Karlos'a ne olur? İşte o vurulma sahnesi...

Ulan İstanbul son bölümü yürekleri dağlayan işte o sahne

Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Ulan İstanbul 20. son bölüm ile ekrana geldi. Dizinin şarkıları ve klipleriyle yüksek bir çıkış yaptı. Son bölümde ise Karlos vurulma sahnesi gündeme bomba gibi düştü...

Haberin Devamı

Çetenin yeni hedefi dolandırıcı Rıfat Hoyrat, Ceyhun'un gelişiyle planını gerçekleştiremez ancak, belindeki silahın hesabını komisere vermek zorunda kalır. Önce belgesel, ardından Esra krizini başarıyla atlatan çete, hedeflerindeki yeni kişi olan, dolandırıcı Rıfat Kulunç ile ilgili çalışmalarına başlar. Rıfat Kulunç, yaşanan felaketlerden sonra yardım kuruluşu kurup para toplayan, arından da ortadan kaybolan bir dolandırıcıdır. Kandemir, kızının kime baba dediğini öğrenmek için operasyonda yer almaz. Hoyrat ise yarım kalan işini tamamlamak için Karlos’un peşindedir. Dolandırıcı Rıfat’ın topladığı parayı aklamak için film projesine girmesini fırsat bilen çete, uydurma bir film çekimi organize eder.

Mahallede ise Ceyhun, Şehriban’ın bütün karşı çıkmasına rağmen kendi evini gizlice tutar. Derya ile bunu paylaşan genç komiser, Ferdi ve Şehriban’ın ani baskınıyla neye uğradığını şaşırır. Hayati, Cemile’den uzak durmak için Nevizadeler’e kaçar. Maşuka, Kandemir aşkıyla, Cemile de kocasını merak ettiği için Nevizade konağına gidince ortalık fena karışır. Sabırla takibine devam eden Hoyrat, sonunda aradığı fırsatı elde eder ve Karlos’u yalnız yakalar.

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL SON BÖLÜM İZLE


Ferdi ve Karlos kılıktan kılığa giriyor

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions’ın üstelendiği sevilen dizisi “Ulan İstanbul”un Pazartesi akşamı ekrana gelecek bölümünde Serdar Orçin konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Serdar Orçin dizide, yardım dernekleri kurarak gönüllülerden para toplayan, sonrada o bağışlarla ortadan kaybolan dolandırıcı Rıfat Kulunç (Serdar Orçin) karakterini canlandırıyor. Rıfat’ı hedeflerine alan Ferdi (Kaan Yıldırım) ve Karlos da (Erkan Kolçak Köstendil) Rıfat’ı kafalamak için kılıktan kılığa giriyor.

Haberin Devamı

Ulan İstanbul son bölümü yürekleri dağlayan işte o sahne

“Ulan İstanbul”, sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek!