Cadde Ulan İstanbul son bölümde sürpriz olay!

Ulan İstanbul son bölümde sürpriz olay!

21.12.2014 - 09:42 | Son Güncellenme:

Bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Ulan İstanbul 27. bölümde neler yaşandı? Dizide ekip sonunda kaptanı hapisten çıkarmak için gerekli olan parayı tamamlamıştır ve her şeyin son bulup, tamamen özgür olduklarını düşünürlerken karşılaşacakları sürpriz olayları başa mı sardı? Ulan İstanbul son bölüm detayları haberimizde...

Ulan İstanbul son bölümde sürpriz olay

Kanal D'de merakla beklenen Ulan İstanbul 27. son bölümde ekip sonunda kaptanı hapisten çıkarmak için gerekli olan parayı tamamlamıştır. Fakat sürpriz bir olayla her şey kötüye sarar.

Haberin Devamı

Kaptan’ı kurtarmak için ekip son işine çıkar. Hedef, babasını oyuna getirip “akıl sağlığı yerinde değildir” raporu alan hain evlat Hürberk Alagöz’dür. Hürberk’in aklını başından alacak zekice bir plan yapan ekip, yanı başlarındaki Zeynep tehlikesinin hala farkında değildir. Her fırsatta Derya’nın huzurunu kaçırmaya çalışan Zeynep, Ceyhun’a Ferdi ile sevgili olduklarını söyleyerek bombayı patlatır. Bunun üstüne Ceyhun’un dörtlü yemek teklifi gelince işler iyice karışır.

Kuaför olmayı kafasına koyan Maşuka gerekli parayı toplayamayınca umutsuzluğa kapılır ve Almanya’ya dönme kararı alır. Zeynep, Firuz’un gönderdiği gizli kamerayla ekibin operasyonunu kayda almak üzere harekete geçer. Kandemir ise, Firuz’a ulaşmak için bir ipucu bulur. Sonunda 1 milyonu tamamlayan Kandemir ve çetesi, kendi aralarında bir kutlama yaparlar. Herkes dağıldıktan sonra başbaşa kalan Ferdi, Derya’yı ilk kez öper. Ancak ikilinin bu yakınlaşması sürpriz bir isim tarafından izlenmektedir.

Haberin Devamı

ULAN İSTANBUL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Ulan İstanbul son bölümde sürpriz olay


ULAN İSTANBUL 27. BÖLÜM FRAGMANI