Kayseri ULAŞIM A.Ş. KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

ULAŞIM A.Ş. KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

22.06.2016 - 12:42 | Son Güncellenme:

.

ULAŞIM A.Ş. KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

Ulusal ve uluslararası platformda ödüller alan, ulaşıma yönelik geliştirdiği sistemleri ihraç eder hale gelen Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. kalitesini de tescilledi. Ulaşım A.Ş. enerji yönetim sistemi kalitesi belgesi aldı.
TS EN ISO 50001 çalışmalarına 2014 yılında başlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. yapılan bu çalışmalar neticesinde ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.
ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi, enerji kaynaklarının sistematik olarak takip edilmesi ve bu doğrultuda sürekli iyileştirme yapılarak, kalite ve konfordan ödün vermeden enerji tasarrufu sağlanması amacını taşıyor. Ulaşım A.Ş. de Enerji Yönetim Sistemi ile enerji performansını gözden geçirerek ve sürekli iyileştirerek kaynakları optimum seviyede kullanmayı ve maliyetleri düşürmeyi hedefliyor.
Enerjinin verimli kullanılması ile sera gazı salınımının azalmasına katkı sağlayan Kayseri Ulaşım A.Ş., KAYBİS Bisiklet Paylaşım Sistemi gibi doğa dostu, yenilikçi ve enerji verimliliğine büyük katkı sağlayan projelere de imza attı.