Edirne "Ülkemiz İçin İstihdam Üreteceğiz"

"Ülkemiz İçin İstihdam Üreteceğiz"

04.06.2017 - 23:04 | Son Güncellenme:

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Bozgeyik: "Önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Ülkemiz için istihdam üreteceğiz"

Ülkemiz İçin İstihdam Üreteceğiz

EDİRNE (AA) - PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, "Önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Ülkemiz için istihdam üreteceğiz." dedi.

Haberin Devamı

Bozgeyik, kentteki bir restoranda PTT Trakya çalışanlarına yönelik iftar öncesi yaptığı konuşmada, PTT'nin 40 bin çalışanıyla büyük bir aile olduğunu söyledi.

PTT'nin, kendisine dünya markası olma hedefi koyduğunu belirten Bozgeyik, "Hızlı adımlarla o hedefe ilerlerken, hepimiz ama hepimiz bu topraklara hizmet etmek için bu bayrağı daha yukarıya çıkarmak için bu ülkenin onurunu ve şerefini daha da yüceltmek için daha fazla çalışmak zorundayız." diye konuştu.

Durmadan çalışmaya devam ettiklerini aktaran Bozgeyik, şunları kaydetti:

"PTT gerçekten tarihi süreç içerisinde nasıl Kurtuluş Harbinde sorumluluğunu bilmişse, nasıl 15 Temmuz'da sorumluluğunu bilip o gece bütün ekibiyle 40 bin kişiyle sokağa dökülmüşse Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın talimatıyla bu ülkenin onuru için gereğini yapmışsa, bundan sonra da Allah'ın izniyle yapacaktır. Hep birlikte önümüzdeki süreç içerisinde 40 bin kişi olan çalışanımızı Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 bin kişiye çıkaracağız. Ülkemiz için istihdam üreteceğiz. Topraklarımız için iş, aş üreteceğiz. İnsanımıza dokunup hizmet üreteceğiz. Nasıl 40 bin kişilik çalışanımızı 100 bin kişiye çıkarıyorsak ekonomimizi de aynı şekilde büyüteceğiz.

Haberin Devamı

Sayın Başbakanımızın, Bakanımızın açtığı ufukla, Cumhurbaşkanımızın talimatları çerçevesinde bir dünya markası olma yolunda attığımız adımları daha hızlandırarak, şu anda onun üzerinde şirket kurmayı planlamış ve başlangıcını da yapmış bir kuruluş olarak hızlı bir şekilde ülkemize hizmet edeceğiz."

İftara, kurum müdürleri, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'deki PTT çalışanları ve aileleri katıldı.