Zonguldak ÜMİT KARAN TARAFTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

ÜMİT KARAN TARAFTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

20.08.2015 - 16:15 | Son Güncellenme:

.

ÜMİT KARAN TARAFTARLARI BİR ARAYA GETİRDİ

Eski milli futbolcu Ümit Karan, taraftarlar derneklerinin düzenlediği sabah kahvaltısında dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Kahvaltıya Galatasaray Taraftarları Dernek Başkanı Cevdet Öztürk, Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik, Fenerbahçe Taraftarları Derneği Başkanı Serdar Özbek ve Trabzonspor Taraftarları Derneği Başkanı Sadık Mercan ile derneklerin yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Kahvaltıda ilk konuşmayı yapan Galatasaray Taraftarları Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, "Ümit Karan, Galatasaray ve milli takımımız da gol kralı olmuş bir oyuncumuz. Kendisine bizleri kırmadığı için teşekkür ediyoruz. Bizim amacımız renklerin kardeşliği adı altında birlik ve beraberliği sağlamak. Ülkemizde ki terör olaylarını da lanetliyoruz" dedi.
Ümit Karan ise yaptığı konuşmada, 4 taraftar kulübünün dernek başkanlarının sağladığı birlik ve beraberliğin herkese örnek olması gerektiğini söyledi. Karan konuşmasında, "Burada olmaktan ayrı bir mutluluk yaşıyorum, birçok ilçe birçok il gezdim fakat buradaki yaşamı, sevgi ve saygıyı hiçbir yerde görmedim. Burada bulunan dernek başkanlarımı tek tek tebrik ediyorum, çok iyi örnek olmuşlar inşallah diğer derneklerde görür. Bu örneğin devamını bekliyoruz. Futbolda tabi rekabet önemli fakat düşmanlığı taşımayacaksınız. Burada olmaktan çok mutluyum, gururluyum. Her zaman desteğim bu konuda sonsuzdur" açıklamasını yaptı.
Karan ayrıca, ’Yeni sezonda gol kralı kim olur’ sorusuna cevap vermekte karasız kalırken, "Her halde ben olmam" diyerek esprili bir yanıt verdi. Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise 18 Eylül tarihinde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor taraftar derneklerinin ortaklaşa düzenleyeceği ’Renklerin kardeşliği kan bağışı kampanyası"na Ümit Karan ve Telegol ekibini davet ettiğini söyledi. Ünlü Futbolcu Ümit Karan, kendisine verilen hediyeleri kabul ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirip forma imzalamasının ardından Ereğli’den ayrıldı.