Gündem Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölüm fragmanında Fırat kendini nasıl affettirecek?

Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölüm fragmanında Fırat kendini nasıl affettirecek?

16.12.2016 - 14:17 | Son Güncellenme:

Umuda Kelepçe Vurulmaz'dan yeni fragman...FOX TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi dün akşam 7. son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. 8. bölüm fragmanını da yayınlayan Umuda Kelepçe Vurulmaz'da İnci kurşunların önüne atlıyor. Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları haberimizde.

Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölüm fragmanında Fırat kendini nasıl affettirecek

Umuda Kelepçe Vurulmaz son bölümü ile dün akşam yine çok konuşuldu. Yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çeken Umuda Kelepçe Vurulmaz yeni bölümde Fırat, Ceren'e kendini affettirebilecek mi? İnci hayatını tehlikeye atıyor.

Haberin Devamı

Umuda Kelepçe Vurulmaz 8. bölümü ile 22 Aralık Perşembe akşamı FOX TV'de..


UMUDA KELEPÇE VURULMAZ 8. BÖLÜM FRAGMANI

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Güler görüntüleri polise vermeye gider fakat hiç ummadığı bir şey olur. Gücü eline geçiren Perihan ise bunu sonuna kadar kullanacaktır. Bilmediği ise Asım’ın aslında başına bela olacak en büyük tehlike olduğudur. Ceren’in ailesine yakalanan Fırat ve Ceren için zor zamanlar başlar. Ceren’i okuldan almaya kararlıdır aile ama Onur buna engel olmak ister. Ceren’i tekrar okula getirebilir Onur ama Fırat’ın da Ceren’den uzak durması şarttır. Bunun için bir teklifle gelir Fırat’a... Ceren’i korumak için düşmanının sözüne gelmek üzeredir Fırat fakat son anda vazgeçer. Ancak iş işten geçmiştir... İnci için de çok duygusal anlar yaşanır. Öğrencileri üzerinden kendi geçmişindeki yaraları da sarmaya çalışırken şimdi de onlar için canını bile ortaya atacak duruma gelmiştir. Umuda Kelepçe Vurulmaz Perşembe akşamı 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

UMUDA KELEPÇE VURULMAZ SON BÖLÜMDE İZLE