Stil Unisex modele oyunculuk teklifi

Unisex modele oyunculuk teklifi

22.03.2012 - 11:41 | Son Güncellenme:

Andrej Pejic’in hem erkekler hem kadınlar tarafından sevilen çift cinsiyetli Seraphita karakterini canlandırması fikri Fransız yönetmen Florence Dewavrin’e ait.

Unisex modele oyunculuk teklifi

Kariyerlerinin çok fazla sürmeyeceğinin farkında olan modeller (Naomi, Kate, Linda vb. sadece birkaç muhteşem istisna), yaptıkları işe yakın ancak daha köklü mesleklere her zaman sıcak bakıyorlar. Mesleğe henüz birkaç sezon önce başlamış olan Andrej Pejic de bunlardan birisi ve oyunculuğa göz koydu. Üstelik bir figüran olarak değil, Balzac klasiklerinden Séraphita’nın film uyarlamasında başrol oynayacak…

Haberin Devamı

Henüz haber doğrulanmadığı halde Andrej Pejic’in hem erkekler hem kadınlar tarafından sevilen çift cinsiyetli bu karakteri canlandırması fikri Fransız yönetmen Florence Dewavrin’e ait.

Pejic’in Paris’teki ajansı Arnand Vanbleus ise popüleritesi gittikçe artan modelin böyle bir teklifle ilk kez karşılaşmadığını söylüyor: “O bir fenomen, bu gerçek – ve o eşsiz, sadece bir tane var. Herkes ona sahip olmak istiyor. Ama genellikle ya yeterli bütçeleri olmuyor ya da biz projeyi beğenmiyoruz”

Benim diyen kadına taş çıkarır!

Yazarlar