Zonguldak ÜNİVERSİTELER ARASI ESKRİM ŞAMPİYONASI

ÜNİVERSİTELER ARASI ESKRİM ŞAMPİYONASI

16.04.2015 - 14:33 | Son Güncellenme:

.

ÜNİVERSİTELER ARASI ESKRİM ŞAMPİYONASI

Bülent Ecevit Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversiteler Arası Eskrim Şampiyonasına ev sahipliği yapıyor.
BEÜ Farabi Kampüsü Spor Salonu’nda, 16-18 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan şampiyonada 37 üniversiteden 400’e yakın sporcu kazanmak için kıyasıya mücadele veriyor.
Üniversitelerin kadın ve erkek takımları ile temsil edileceği karşılaşmalar Epe, Flöre ve Kılıç kategorilerinde yapılıyor. Şampiyona, 16 Nisan’da saat 09.30’da Erkekler Kılıç Ferdi karşılaşmaları ile başladı. Bayanlar Epe Ferdi ve Bayanlar Flöre Ferdi karşılaşmaları ilk gün boyunca devam edecek.
Şampiyonanın ikinci günü olan 17 Nisan’da saat 09.30’da başlayacak olan karşılaşmalar Erkekler Epe Ferdi, Erkekler Flöre Ferdi, Kadınlar Kılıç Ferdi, Erkekler Kılıç Takım, Kadınlar Epe Takım, Kadınlar Flöre Takım kategorilerinde gerçekleştirilecek. Şampiyona, 18 Nisan Cumartesi günü saat 09.30’da başlayacak olan Erkekler Epe Takım, Erkekler Flöre Takım ve Bayanlar Kılıç Takım karşılaşmaları ile sona erecek.
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Temsilcisi Halim Şener, Eskrim şampiyonası hakkında bilgi verdiği açıklamasında, “Yaklaşık 350-400 arasında sporcu katıldı. Müsabakalar üç gün sürecek. Şu anda yeni başladık. Organizasyonda tabii yoğunluk var. Müsabakalar devam üç gün boyunca devam edecek” dedi.