Manisa ‘ÜNİVERSİTELERİN İNCİLERİ’ PROJESİNDE DÖRDÜNCÜ DÖNEM BAŞLIYOR

‘ÜNİVERSİTELERİN İNCİLERİ’ PROJESİNDE DÖRDÜNCÜ DÖNEM BAŞLIYOR

24.09.2014 - 15:25 | Son Güncellenme:

.

‘ÜNİVERSİTELERİN İNCİLERİ’ PROJESİNDE DÖRDÜNCÜ DÖNEM BAŞLIYOR

Sektörün en büyük Türk sermayeli markası ve ihracat lideri İnci Akü’nün, 2010 yılında ilk adımlarını attığı ‘Üniversitelerin İncileri’ projesinde dördüncü dönem başladı. İnci Akü’nün üniversitelilere, daha mezun olmadan kariyer fırsatı sunduğu projede, üniversitelerin yeni İncileri marka elçisi olarak görev yapacak.
İnci Akü’nün üniversite öğrencilerine, mezun olmadan iş yaşamı ile tanışma fırsatı sunan ‘Üniversitelerin İncileri’ projesinin dördüncü dönemi kapsamında, 8 üniversiteden 9 marka elçisi belirlendi. Bu sene 30. kuruluş yıldönümünü kutlayan İnci Akü’nün, Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan tesisine ilk ziyareti gerçekleştiren “Üniversitelerin İncileri”, kariyer yaşamlarına ilk adımı atmış oldu. İstanbul Teknik Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Pamukkale Üniversitesi, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi ve Ege Üniversitesi’nde eğitimlerini sürdüren 9 üniversiteli genç, İnci Holding ve İnci Akü üst düzey yöneticilerinden mentorluk desteği ve farklı alanlarda kişisel gelişim eğitimleri alacak.
Projenin dördüncü dönemini değerlendiren İnci Akü Genel Müdürü Cihan Elbirlik, “İnci Holding ve İnci Akü, çalışanlarının gelişimini destekliyor ve potansiyel çalışanları için de değer oluşturuyor. Projemizin ilk döneminden bu yana, aynı heyecanla bugün dördüncü döneme başlıyoruz. Üniversitelerin İncileri projesiyle, öğrencileri okurken iş yaşamına hazırlamaya yönelik program yapıyoruz. Bu projeyle, üniversite öğrencileri ile bir yandan uzun vadeli ve hayatlarında değer oluşturan ilişkiler kuruyor, bir yandan da okul dönemindeki gençlerimizin iş dünyasıyla ilişkilerini güçlendiriyoruz” dedi.
Erbirlik, 2010 yılında Türkiye’nin farklı üniversiteleriyle bağlantıya geçerek başlatılan bu projede ‘Üniversitelerin İncileri’, İzmir’de düzenlenen eğitim kampına katılıyor ve üst düzey yöneticilerimizden mentorluk desteği alıyor. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda daha fazla üniversiteli gencimizi marka elçisi olarak bünyemize katmak” şeklinde konuştu.