Cadde Unkapanı çevrimiçi oluyor

Unkapanı çevrimiçi oluyor

27.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Unkapanı’nın yerlerini aşındıran şarkıcı adayları, artık internetten ünlü olma hedefini deneyecek

Unkapanı  çevrimiçi oluyor

Şehir dışından gelerek Unkapanı’nda albüm çıkarmak isteyen amatör şarkıcıların İstanbul’a gelmelerine gerek kalmadı. Amatör şarkıcılar kendi videolarını çekerek, Unkapanı’nın yeni adresi unkapanidijital.com adresine yükleyerek yapımcılara seslerini duyurabilecek.

Haberin Devamı

Köprü olacak

Unkapanı Digital olarak belirlenen proje, İstanbul’da müzik yapımcılarının yer aldığı ünlü Unkapanı adıyla anılacak bir isimle tescil alacak ve aynı isimle amatör şarkıcıların, yapımcılarla bir araya gelmesine olanak sağlamayı hedefleyecek.

Site burada bir aracılık hizmeti verecek ancak taraflar arasında bir iş ilişkisi kurulması halinde buna müdahil olmayacak. Sitenin müzik çevresinde duyulmasıyla müzik yapımcıları siteye destek olmaya başladı. Siteye üye olan şirketler Seyhan Müzik, Çimen’s Yapım, Dokuzsekiz Müzik Yapım, Kalan Müzik, Ada Müzik, Bay Müzik Üretim, İber Prodüksiyon ve Güvercin Müzik oldu.

Yapımcı yorumları
Bülent Seyhan
(Seyhan Müzik): Seyhan Müzik olarak her zaman müzik sektörünü destekleyici enerji içinde olduk. Unkapanı Digital sitesinin de böyle bir enerji oluşturacağını düşünüyorum. Bu açıdan bakınca yeni çalışmaların endüstriyle buluşması için bu projenin desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mazlum Çimen
(Çimen’s Yapım): Digital sitenin yapımcılara ulaşması gereken çalışmalara, yapımcıların da ulaşmak istediği yeni seslere, yeni çalışmalara, yeni performanslara bir köprü görevi üstleneceğini düşünüyorum. Sektöründe bir havuza ihtiyacı olduğu bir gerçek.
Ahmet Çelenk
(Dokuzsekiz Müzik Yapım): Endüstrinin her zaman yeni şarkılara, yeni seslere, yeni yorumlara ihtiyacı olduğu bir gerçek.
Hasan Saltuk (Kalan Müzik):
Kalan Müzik her zaman yeni sesleri desteklemiştir ve Türkiye’nin yeni seslere, yeni çalışmalara ihtiyacı var.
İbrahim Yılmaz
(İber Müzik): İber Müzik olarak Unkapanı Digital sitesini müzik sektörüne farklı bir hareket kazandırabilir.
Haydar Güvercin (Güvercin Müzik): Farklı seslerin bize ulaşmasını, bizim de farklı çalışmalara ulaşabilmemizi sağlayabilir.
Baki Gövtepe (Arda Müzik Yapım): Unkapanı Digital sitesini bize ulaşmak isteyenler için güzel bir fırsat, bir şans olduğunu düşünüyorum.