Kültür Sanat Unkle ve Koop Oscar Orchestra Parkfest'te

Unkle ve Koop Oscar Orchestra Parkfest'te

12.04.2017 - 12:15 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz 2 sene boyunca 10 binden fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl da şehrin ilk açık hava festivali olacak.

Unkle ve Koop Oscar Orchestra Parkfestte

Geçtiğimiz 2 sene boyunca 10 binden fazla festivalcinin katılımıyla gerçekleşen Parkfest, bu yıl da şehrin ilk açık hava festivali olacak. NEA ve VERA Müzik organizasyonuyla 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek festivalde İngiliz elektronik müzik dünyasının en popüler gruplarından James Lavelle ve Tim Goldsworthy'den kuruluUnkle, headliner olarak yer alıyor.

Haberin Devamı

Festival'deki diğer isimler Koop projesinin yarısı Oscar Simonsson'ın yeni projesi Koop Oscar Orchestra, Monality, Sine Büyüka'nın solo projesi Vilette (live), synthpop tarzının Türkiye'deki öncülerinden Jakuzi, Tel Aviv merkezli yeni indie-pop grubu LolaMarsh, Shaharut Çölü’nde doğan dünyanın birçok yerini keşfe çıkıp doğuyla batı ezgilerini oryantal ve modern enstrümanlar, analog ve dijital seslerle birleştirip kendi özgün tarzlarını yaratan Anna RF, Nihil Piraye ve Radyo Eksen Dj'leri olacak. KÜLTÜR SANAT SERVİSİ