Gündem Ünlü balıkçıya silahlı saldırı

Ünlü balıkçıya silahlı saldırı

22.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tarihi Eminönü Balıkçısı’nın sahibi Selahattin Yıldırım önceki akşam saat 22.00 sıralarında silahlı saldırıya uğrayarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Ünlü balıkçıya silahlı saldırı

Yıldırım’a silahlı saldırıda bulunan kişinin işadamının eski çalışanı olduğu iddia edildi. Polis olaydan sonra kaçan saldırganı yakalamak için operasyonları sürdürürken, olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Cinayet Şüphelisi olarak aranan A.P’nin Yıldırım’ın eski çalışanı olduğu tespit edildi. Olay gecesi de dükkanda yemek yiyen şüphelinin, eski patronundan para ve iş istediği olumsuz yanıt almasının ardından olay yerinden ayrıldığı belirtildi. A.P’nin iş yerinde çalıştığı dönemde bir arkadaşını yaraladığı, bu nedenle işten çıkartıldığı da iddia edildi. Şüphelinin daha sonra geri dönerek Selahattin Yıldırım’a kurşun yağdırdığı ortaya çıktı.

Yetkililer şüpheli kişinin yakalanması için operasyonların aralıksız sürdürdüğünü belirttiler. Selahattin Yıldırım’ın cenazesi dün ikindi vakti Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verilmek üzere Kastamonu’nun İnebolu ilçesine götürüldü.