Oyun Dunyasi Ünlü Bilim Kurgu Yazarı Arthur C. Clarke’a Özel Oyun

Ünlü Bilim Kurgu Yazarı Arthur C. Clarke’a Özel Oyun

02.06.2016 - 15:29 | Son Güncellenme:

Paradox verdiği sözü tuttu ve henüz Stellaris çıkalı bir ay gibi kısa bir süre geçmişken 1.1 yamasını yayımladılar. Ünlü bilim kurgu yazarı Arthur C. Clarke’ın ismine sahip yama beraberinde oyun için birçok iyileştirme getiriyor. Bunlardan ilk göze çarpanı sektör yönetiminin oyun arayüzünden hemen erişilebilir olması. Bu sayede menüler içinde kaybolmadan hemen istediğimiz sektöre gidip gerekli […]

Ünlü Bilim Kurgu Yazarı Arthur C. Clarke’a Özel Oyun

Paradox verdiği sözü tuttu ve henüz Stellaris çıkalı bir ay gibi kısa bir süre geçmişken 1.1 yamasını yayımladılar. Ünlü bilim kurgu yazarı Arthur C. Clarke’ın ismine sahip yama beraberinde oyun için birçok iyileştirme getiriyor.

Haberin Devamı

Bunlardan ilk göze çarpanı sektör yönetiminin oyun arayüzünden hemen erişilebilir olması. Bu sayede menüler içinde kaybolmadan hemen istediğimiz sektöre gidip gerekli değişiklikleri yapabiliyoruz.

Gelen yenilikler sadece arayüzle sınırlı değil. Oyun içindeki birçok bug için gelen düzeltmelerin yanı sıra yapay zeka için çeşitli iyileştirmeler de bu yamanın içerisinde mevcut. 1.1 yamasının içeriğinin detaylı olarak incelemek isteyenler için Paradox kendi sayfasında yayımlamış.