Gündem Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

19.11.2015 - 09:46 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Baba Candır yeni bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri renkli konusu ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Dizi severlerin merakla bekledikleri Baba Candır 15. yeni bölümünde Emrecan, Ceylan'a evlenme teklif eder. İşte o ayrıntılar...

Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

TRT 1 ekranlarında sevilen genç oyuncuların bir arada olduğu Baba Candır dizisi yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sıcak ve samimi anlatımıyla ilgi odağı olan aile dizinin yeni bölümünde sık sık komik diyaloglar, karakterlerin ilişkilerindeki yeni karışıklıklar ve yanlış anlaşılmalar devam ediyor. Deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklerin de kadrosunda yer aldığı Baba Candır dizisinin bu haftaki ekrana gelecek yeni bölümünde seyirciyi ne neler bekliyor? Detaylar ve yeni gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Başrollerini; Settar Tanrıöğen, Özgün Karaman, Tülay Bursa, Melis Tüzüngüz gibi isimlerin paylaştığı, samimi anlatımıyla dizi severlerin ilgisini çeken Baba Candır 23 Kasım Pazar akşamı saat 20.00'de TRT 1'de!

BABA CANDIR 15. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE



BİR DİZİ AŞKI DAHA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Son yıllarda yaşanan dizi aşklarına bir yenisi daha eklendi. TRT 1’de ekrana gelen ‘Baba Candır’ dizisinde Ceylan karakterini canlandıran Melis Tüzüngüç’le dizide sevgilisi Emrecan’ı oynayan Özgün Karaman’ın, yaklaşık bir aydır birlikte oldukları öğrenildi.

Tüzüngüç, Ali Biçim’le iki ay önce ilişkisini sonlandırdı. Biçim’den ayrılan Tüzüngüç, kısa süre sonra yakınlaştığı karaman’la ilişkiye başladı. Çift, set dışında buluşup zaman geçiriyor.

Baba Candır 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle