Gündem Ünlü fastfood restorandaki kaynar sulu dehşet kamerada

Ünlü fastfood restorandaki kaynar sulu dehşet kamerada

10.05.2017 - 13:07 | Son Güncellenme:

Şişli’de bir fastfood restoranı çalışanının, müşterileri rahatsız ettiğini öne sürdüğü çocuğun üzerine kaynar su döktüğü an güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Ünlü fastfood restorandaki kaynar sulu dehşet kamerada

İstanbul'daki ünlü fastfood restoranda bir P.K. isimli çocuğun üzerine kaynar su atıldı. Fastfood restoranının şubesinde, dün saat 17.30 sıralarında meydana gelen olayda restoran çalışanı M.H. isimli bir kadın, müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle restorana giren çocuğun üzerine bir bardak sıcak su savurdu. Kaynar suyun boynuna isabet etmesiyle boynundan yanıklar oluştu. Duruma tepki gösteren restorandaki A.Y. isimli erkek müşteri, küçük çocuğa sıcak su döken kadın çalışana fiziki müdahalede bulundu. Olayın ardından boynunda yanıklar oluşan çocuk önce Harbiye Polis Merkezi’ne, ardından da ambulansla Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.Hastanede tedavi altına alınan çocuk, yapılan müdahalelerin ardından taburcu edildi ve Çocuk Büro Amirliği’ne sevk edildi. çocuğun ailesi şikayetçi olmadı. Kadın ise gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

İŞTE O GÖRÜNTÜLER...

Olay anı, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde kadın çalışanın suyu doldurup çocuğun üzerine savurma açık açık görülüyor.