Gündem Ünlü işadamı hastanelik etti

Ünlü işadamı hastanelik etti

06.08.2014 - 08:00 | Son Güncellenme:

Ünlü işadamı Nuri G., 5 yaşındaki kızının Özbek uyruklu bakıcısının iki kolunu ve kalçasını kırdığı iddiasıyla mahkemelik oldu.

Ünlü işadamı hastanelik etti

Habertürk'ten Gökay Usanmaz'ın haber,ne göre; İşadamıI Nuri G. ile eşi, 5 yaşındaki kızları Z.’ye bakıcı olarak Özbekistan uyruklu Dilnoza İsmatova’yı işe aldı. İddiaya göre İsmatova, 3 Ağustos günü küçük kızı da beraberine alıp, dışarı çıktı. Eve döndüklerinde bakıcıyla kızlarını göremeyen çift, telefon açtıkları bakıcıdan eve dönmesini istedi.

Haberin Devamı

Ünlü işadamı hastanelik etti

2 KOLU VE KALÇASI KIRILDI

İddiaya göre işadamı, kızı Z. ile birlikte eve gelen bakıcıyı demir çubukla dövdü. Ambulansla hastaneye kaldırılan bakıcının iki kolu ile kalça kemiğinin kırıldığı belirlendi. Karakolda ifade veren işadamı, bakıcı hakkında ‘çocuk kaçırma ve alıkoyma’ suçundan şikâyetçi oldu. Mağdur-şüpheli sıfatıyla polise ifade veren bakıcı ise üniversite mezunu, evli ve 3 çocuk annesi olduğunu, yaklaşık 1 ay önce çiftin evinde işe girdiğini anlattı. İşadamının kendisini sigortalı yapacağını ve çalışma izni alacağını söylediğini öne süren bakıcı, olay gününü ise şöyle anlattı: "Saat 18.30’a kadar Z. ile ilgilendim. Özbekistan’a dönecek olan bir arkadaşımla buluşup borcumu ödemem gerekiyordu. Kontörüm olmadığı için arayıp izin isteyemedim. Çocuğu da evde tek başına bırakmamak için yanıma alıp arkadaşımla buluşmak için Fikirtepe’ye gittim. Borcumu verdikten sonra Z.’ye yemek yedirdim." Bu sırada annesi aradı. Durumu anlattım. Taksiye binerek eve döndük. İçeri girer girmez Nuri Bey demir bir çubukla vurmaya başladı. Beni eve gelen polisler kurtardı."

Haberin Devamı

Bakıcı, ifadesinin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Telefonla ulaştığımız işadamının eşi ise iddiaların asılsız olduğunu söyledi.