Cadde Ünlü isimler hem dinlendi hem öğrendi

Ünlü isimler hem dinlendi hem öğrendi

09.05.2017 - 09:11 | Son Güncellenme:

'Tam Beslen Tam Yaşa' sloganıyla doğru beslenmenin önemini vurgulayan UNO, iş ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini sağlıklı beslenme tüyoları ve bol aktivelerle dolu bir hafta sonu etkinliğinde ağırladı.

Ünlü isimler hem dinlendi hem öğrendi

Türkiye’de doğru ve dengeli beslenmeye verdiği önemle birçok ürün geliştiren Uno; Elif Gönlüm, Irmak Ünal, Ebru Destan, Dilara Koçak, Elvan Odabaşı, Ayşegül Uluç gibi iş ve cemiyet hayatının beslenmesine önem veren kadınlarını, Sapanca’da tam tane tahıllı ekmek tüketimi ve sağlıklı yaşam üzerine bilgilerin paylaşıldığı, spor aktiviteleriyle dolu iki gün yaşattı.

Haberin Devamı

NG Sapanca’da gerçekleşen atölye çalışmalarında Diyetisyen Dilara Koçaktam, tane tahıllı ekmeklerin doğru beslenmedeki önemine ve sağlıklı yaşama katkılarını anlattı. Beslenme Eğitimi ve Diyet Danışmanı Elvan Odabaşı da katılımcılarla birlikte tam tane ekmekten yapılan sağlıklı tarifler hazırladı. Bilinçli Farkındalık Eğitimcisi Selmin Erk doğada gerçekleştirdiği farkındalık yürüyüşü ile katılımcılara benzersiz bir deneyim yaşatırken, eğitmenler İpek Darga ve Emine Dilek eşliğindeki pilates ve yoga seansları büyük ilgi gördü.

İki gün süren etkinlikte ünlü simalar ve sosyal medya fenomenleri tam tane tahıllı ürünlerin doğru beslenmeye ve aktif yaşama katkısını deneyimlediler.

Ünlü isimler hem dinlendi hem öğrendi